Notebooku Dell Studio 1537 - Moje disk C byl blowed nahoru! I použití notebooku Dell Studio 1537. Chci nainstalovat XP tak i stažené ParttitionMagic a otevřete ji, hned ji uvedlo, že existují nějaké informace o disk C, který nebyl správný, a pokud jsem chtěl opravit nich. Vybrala jsem si 'ano', dvě takové zprávy.
A zatímco později, jsem se setkal v Modrá obrazovka smrti a je automaticky restartován.
Nyní můj notebook není možné zavést systém na OS, to prostě cáknutí modrou obrazovku a restartuje automtically ... Mám CD pro přeinstalaci systému Windows Vista a já ji v zvolil opravu, vedla mě do dialogového okna pro výběr OS, ale tam nebyly žádné OS v seznamu!. Když jsem disků, došlo pouze disk C, a to byl můj původní disk D!
Moje volba Upgrade na CD byl zablokován tak jsem si vybrala 'Nainstalujte čistou kopii Windows Vista ". Objevily další dialog k výběru disku k instalaci systému Windows. Byly tam dva disky, nazvanou' zotavení 'a' místo pobytu oblast 'nebo tak něco . nemohu ani zvolit 'místo pobytu oblast' ani vytvořit nový disk je zároveň můj disk 'zotavení' (Disk D) není dostatečně velká.
Já opravdu potřebují pomoc, pokud víte, že něco, prosím, řekněte mi, děkuji předem! |