μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Dell laptop studio 1537 - C μου δίσκο ήταν blowed πάνω!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29ης Μαΐου 2009, 16:24
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Dell laptop studio 1537 - C μου δίσκο ήταν blowed πάνω!

Χρησιμοποιώ φορητό υπολογιστή Dell Studio 1537. Θέλω να εγκαταστήσετε XP έτσι ParttitionMagic κατεβάσει και να το ανοίξετε, αμέσως είπε ότι υπήρχαν κάποιες πληροφορίες σχετικά με το δίσκο C που δεν είναι σωστή και αν ήθελα να τα διορθώνει. Επέλεξα «ναι», υπάρχουν δύο τέτοια μηνύματα.
Α, ενώ αργότερα, συναντήθηκα με την μπλε οθόνη του θανάτου και αυτόματη επανεκκίνηση του υπολογιστή.

Τώρα μου laptop δεν μπορεί να boot OS, απλώς πιτσιλιών μια μπλε οθόνη και επανεκκίνηση automtically ... έχω ένα CD για την επανεγκατάσταση των Windows Vista και το έβαλα στην, επέλεξε επισκευής, που με οδήγησε σε ένα παράθυρο διαλόγου για να επιλέξετε ένα λειτουργικό σύστημα, αλλά δεν υπήρχαν οποιαδήποτε OS στον κατάλογο!!. Όταν έλεγξα τις δισκέτες, υπήρχε μόνο δίσκο C και που ήταν η αρχική μου δίσκο D!

Η επιλογή αναβάθμισης σε αυτό το CD με αναπηρία έτσι επέλεξε "Εγκαταστήστε ένα καθαρό αντίγραφο των Windows Vista". Ένα άλλο διαλόγου φάνηκε να επιλέξετε ένα δίσκο εγκατάστασης των Windows, για να. Υπήρξαν δύο δίσκων, με τίτλο «Είσπραξη» και «έχει εντοπιστεί διχοτόμηση» ή κάτι . Δεν μπορώ να επιλέξω δεν "έχει εντοπιστεί διχοτόμηση" δεν δημιουργήσουμε ένα νέο δίσκο από αυτό, ενώ μου δίσκο "Ανάκτηση" (Disk D) δεν είναι αρκετά μεγάλο.
Πραγματικά χρειάζονται βοήθεια, αν ξέρετε κάτι παρακαλώ πείτε μου, ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Dell Studio 1535 Διαρκώς Ejects CDS / dvds κολυμβητής Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 0 5 Ιουν 2009 16:02
Dell inspirion 1721 - "επίκλισης πρόσβαση στο δίσκο προκαλέσει λίγο ντουλάπι απενεργοποιημένο" Σφάλμα chevycowgirl Γενικά Λογισμικό Chat 1 20 Απρ 2009 09:09
SATA δίσκο διαχείρισης σε ένα φορητό υπολογιστή! simbeb Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 2 Απρ 2008 08:03
Πώς να χωρίζουν σκληρό δίσκο του laptop σε δυο τμήματα; saleemwithme Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 3 22 Δεκ. 2007 23:41
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.