Dell Studio 1537 laptop - Moj Disk C je blowed up! Koristim laptop Dell Studio 1537. Želim instalirati XP, pa mi preuzeli ParttitionMagic i otvorite ga, odmah je rekao da su neke informacije o disku C koji nije bio ispravan, i ako sam htjela popraviti ih. Sam izabrao 'da', tu su dvije takve poruke.
A dok je kasnije, sreo sam se Plavi Ekran Smrti, i on automatski ponovo pokrenuti.
Sada moj laptop ne mogu boot na OS, to samo splashes plavom ekranu i automtically restartuje ... imam CD za ponovnom instaliranju sustava Windows Vista i stavi ga na, izabrao Popravak, to je dovelo me u dijalogu za odabir OS, ali nije bilo bilo koji OS na popisu!. Našto JA ček na diskove, ima je samo na disku C, a koji je bio moj originalni disk D!
Moj nadogradnju na CD-u je bilo pa sam izabrao onemogućen 'Install čistu kopiju sustava Windows Vista. "Drugi dijaloškom pojavio odabrati diska za instalaciju sustava Windows na. Tu su dva diska, s oznakom" Recovery "i" Unlocated particiju "ili nešto . Ne mogu ni odabrati 'Unlocated particiju' ni stvoriti novi disk iz njega dok moj disk 'oporavak' (Disk D) nije dovoljno velik.
JA stvarno potreba pomoć, ako znate nešto molim vas recite mi, hvala unaprijed! |