kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Dell laptop stúdió 1537 - A lemez C volt blowed fel!

Reply

Téma eszközök
Old Május 29 2009, 16:24
Új tag Csoport

Használhatom Dell laptop stúdió 1537. Azt szeretném telepíteni XP Úgyhogy letöltött ParttitionMagic és nyitott meg, azonnal azt mondta, hogy voltak bizonyos információk disk C ez nem helyes, és ha akarom meg őket. Úgy döntöttem, az "igen", két ilyen üzeneteket.
Egy idõ múlva, találkoztam a Blue Screen of Death és automatikusan újraindul.

Most én laptop nem indítható az operációs rendszer, ez csak fröccsenése egy kék képernyő és újraindul automtically ... Nekem van egy CD újratelepítéséhez a Windows Vista és én tettem meg, úgy döntött, javítási, azt eredményezte, hogy egy párbeszédablakban válasszunk ki egy operációs rendszer, de ott nem volt semmilyen OS a listában!. Amikor ellenőrizték a lemezeket, ott csak lemez C és ez volt az eredeti lemez D!

Saját frissítési lehetőség a CD volt tiltva ezért választottam "Install letisztáz a Windows Vista." Egy párbeszédablak megjelent választani Lemezkezelés telepíteni a Windows. Két lemez, labeled "hasznosítás" és az "ismeretlen partition" vagy ilyesmi . nem tudok választani sem "ismeretlen partíció" sem hoz létre új lemezre, miközben én disk "Behajtás" (Lemez D) nem elég nagy.
Tényleg szükség van segítségre, ha tud valamit kérem, mondja meg nekem, köszi előre!
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.