פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

מחשב נייד Dell Studio 1537 - דיסק שלי היה C blowed למעלה!

Reply

שרשרת כלים
Old 29 במאי 2009, 16:24
קבוצת חברות חדשות

Default מחשב נייד Dell Studio 1537 - דיסק שלי היה C blowed למעלה!

אני משתמש מחשב נייד Dell Studio 1537. אני רוצה להתקין XP אז אני הורדתי את ParttitionMagic ולפתוח את זה, היא אמרה מיד היו קצת מידע על דיסק C זה לא נכון, אם אני רוצה לתקן אותם. בחרתי 'כן', היו שתי הודעות כאלה.
זמן מאוחר יותר, פגשתי את מסך כחול של מוות והוא מחדש באופן אוטומטי.

עכשיו הנייד שלי לא יכול לאתחל את מערכת ההפעלה, זה פשוט splashes מסך כחול ו automtically מחדש ... יש לי תקליטור התקנה מחדש ל-Windows Vista ו שמתי את זה, בחרו תיקון, זה הוביל אותי אל דיאלוג כדי לבחור מערכת הפעלה, אבל היו שם כל מערכת הפעלה לא ברשימה!!. כאשר בדקתי את הדיסקים, יש רק דיסק C, כי היה לי את הדיסק המקורי D!

אזור אפשרות השדרוג של תקליטור בוטל אז בחרתי 'התקנה נקייה העותק של Windows Vista ". נוספת דיאלוג הופיעו לבחור דיסק כדי להתקין את Windows כדי. היו שם שני דיסקים, שכותרתה' שחזור 'ו' Unlocated מחיצה 'או משהו . אני לא יכול לבחור גם לא 'Unlocated מחיצה' ולא ליצור דיסק ממנה בעת שלי הדיסק 'השחזור' (דיסק ד) הוא לא גדול מספיק.
אני ממש צריכה עזרה, אם אתה יודע משהו תגיד לי בבקשה, תודה מראש!
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Dell Studio 1535 כל הזמן פולט תקליטורים / תקליטורי DVD שחיין כוננים & נשלפת 0 ה -5 בחודש יוני 2009 16:02
Dell inspirion 1721 - "צביעות לגשת לדיסק לגרום מעט ארון כבוי" שגיאה chevycowgirl כללי תוכנות צ 'אט 1 ה -20 לאפריל 2009 09:09
ניהול דיסקים SATA על מחשב נייד! simbeb כוננים & נשלפת 1 2nd אפריל 2008 08:03
כיצד לחלק את הדיסק הקשיח של המחשב הנישא בשני המחיצות? saleemwithme כוננים & נשלפת 3 22 דצמבר 2007 23:41
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.