"Dell" nešiojamas Studio 1537 - Mano C diske buvo blowed up! Aš naudoju "Dell" nešiojamas studija 1.537. Aš noriu įdiegti XP, todėl aš ParttitionMagic parsisiųsti ir atidarykite jį, iš karto jį pasakė būta apie disko C, kad buvo neteisingai ir jei aš norėjau juos pašalinti informaciją. Mane pasirinko "Taip", buvo du tokius pranešimus.
O vėliau, sutikau Blue Screen of Death ir ji automatiškai iš naujo.
Dabar mano nešiojamas kompiuteris negali paleisti į OS, tik purslų mėlynas ekranas ir automtically paleidžiamas ... aš už naujo "Windows Vista" ir aš įdėti ją į CD, pasirinkti taisymo, tai paskatino mane Dialogo lange pasirinkite OS bet ten nebuvo jokių sąrašą OS!. Tikrinant diskus, ten buvo tik diske C, o tai buvo mano originalaus disko D!
Mano parinkties Naujinti į CD buvo išjungtas todėl aš pasirinksiu "Install švarų Windows Vista" kopiją ". Dar vienas dialogas pasirodė pasirinkti disko į Įdiekite Windows. Yra du diskai, pažymėti" Recovery "ir" buvimo vieta nežinoma disko "ar kažką . Aš negaliu nei pasirinkti "disko buvimo vieta nežinoma", nei kurti naują diską iš jos, o mano disko "panaudojimas" (diskas D) nėra pakankamai didelė.
Aš iš tiesų reikia pagalbos, jei žinote ką nors pasakyti, thanks in advance! |