mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Dell klēpjdators studio 1537 - Mans Disk C bija blowed up!

Reply

Thread Tools
Old Maijs 29, 2009, 16:24
New Member Group

Default Dell klēpjdators studio 1537 - Mans Disk C bija blowed up!

I use Dell klēpjdatoru studija 1.537. Es gribu instalēt XP, so i lejupielādēt ParttitionMagic un atveriet to, nekavējoties tas teica, ka bija dažas par disk C, ka nav pareiza, un ja es gribētu noteikt viņiem informāciju. Es izvēlējos "jā", tur bija divi šādi ziņojumi.
Bet vēlāk, es satiku Blue Nāves Screen un tas automātiski atsākt.

Tagad mans klēpjdators nevar boot uz OS, tai tikai šļakatas zilu ekrānu un automtically restartējas ... Man ir CD ar pārinstalēt Windows Vista un man to, izvēlējās remonts, tas lika man dialogu, lai izvēlētos OS, bet tur nebija nekādas sarakstā OS!. Kad piereģistrējos disks, tur bija tikai disku C un tā bija mana sākotnējā disk D!

Mana Upgrade opciju CD tika atspējots tādēļ es izvēlējos "Install" tīro "Windows Vista". Vēl dialog šķita izvēlēties disku, lai instalētu Windows. Ir divi diski, ar nosaukumu "Reģenerācija" un "atrašanās vieta nav zināma partition" vai kaut ko . Es nevar nedz izvēlēties "atrašanās vieta nav zināma partition", ne radīt jaunu disku no tā, kamēr mans disks "Reģenerācija" (Disks D) nav pietiekami liels.
Man tiešām ir nepieciešama palīdzība, ja jūs zināt kaut ko, lūdzu, pasakiet man, thanks in advance!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.