Laptop Dell Studio 1537 - Mój dysk C był blowed up! Używam laptopa Dell Studio 1537. Chcę zainstalować XP, tak i pobrać ParttitionMagic i otworzyć go, to od razu powiedział, pojawiły się informacje o dysku C, który nie był poprawny i gdybym chciał je naprawić. Wybrałem "tak", nie było dwóch takich wiadomości.
A nieco później, i spotkał się z Blue Screen of Death i automatycznie uruchomiony ponownie.
Teraz mój laptop nie może uruchomić do OS, to tylko rozprysków niebieskim ekranie i ponownym uruchomieniu automtically ... Mam CD dla ponownej instalacji systemu Windows Vista i umieścić ją w wybrała naprawy, to doprowadziło mnie do okna, aby wybrać OS ale nie było żadnych OS na liście!. Po sprawdzeniu i dyski, nie tylko na dysku C i że był moim oryginalnym dysku D!
Moja opcja Uaktualnienie w CD został wyłączony więc wybrałem "Zainstaluj kopię systemu Windows Vista". Kolejnym się okno wyboru dysku do zainstalowania systemu Windows do. Odbyły się dwa dyski, o nazwie "odzyskiwania" i "miejsce pobytu nieznane partycji lub coś . Nie mogę ani wybierać "miejsce pobytu nieznane partycji" ani utworzyć nowy dysk z niego podczas mojej dysku "Recovery" (dysk D) nie jest wystarczająco duży.
I naprawdę potrzebujesz pomocy, jeśli wiesz coś proszę mi powiedzieć, thanks in advance! |