menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Notebooku Dell Studio 1537 - Moja disk C bol blowed hore!

Reply

Thread Tools
Old 29. mája 2009, 16:24
Nový člen skupiny

Default Notebooku Dell Studio 1537 - Moja disk C bol blowed hore!

I použitie notebooku Dell Studio 1537. Chcem nainštalovať XP tak i stažené ParttitionMagic a otvorte ju, hned ju uviedlo, že existujú nejaké informácie o disk C, ktorý nebol správny, a ak som chcel opraviť nich. Vybrala som si 'áno', dve takéto správy.
A zatiaľ čo neskôr, som sa stretol v Modrá obrazovka smrti a je automaticky reštartuje.

Teraz môj notebook nie je možné zaviesť systém na OS, to prostě cáknutí modrú obrazovku a restartuje automtically ... Mám CD pre preinštalovanie systému Windows Vista a já ji v zvolil opravu, viedla ma do dialógového okna pre výber OS, ale tam neboli žiadne OS v zozname!. Keď som diskov, došlo len disk C, a to bol môj pôvodný disk D!

Moja voľba Upgrade na CD bol zablokovaný tak som si vybrala 'Nainštalujte čistú kópiu Windows Vista ". Objavili ďalší dialóg k výberu disku na inštaláciu systému Windows. Boli tam dva disky, nazvanú' zotavení 'a' miesto pobytu oblasť 'alebo tak niečo . nemôžem ani zvolit 'miesto pobytu oblasť' ani vytvoriť nový disk je zároveň môj disk 'zotavení' (Disk D) nie je dostatočne veľká.
Já naozaj potrebujú pomoc, ak viete, že niečo, prosím, povedzte mi, ďakujem vopred!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Dell Studio 1535 neustále vyvrhuje CD / DVD plavec Drives & Removable Media 0 5. jún 2009 16:02
Dell inspirion 1721 - "Cant prístupu disku spôsobiť bit skříňku vypnúť" Chyba chevycowgirl Všeobecné Software Chat 1 20. apríl 2009 09:09
SATA disk konania o notebook! simbeb Drives & Removable Media 1 2. apríla 2008 08:03
Ako rozdeliť pevný disk na dva oddiely v notebooku? saleemwithme Drives & Removable Media 3 22. december 2007 23:41
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.