мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Делл Студио 1537 лаптоп - Мој Диск Ц је блоуед уп!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 29 сви 2009, 16:24
Нови члан групе

Default Делл Студио 1537 лаптоп - Мој Диск Ц је блоуед уп!

Користим лаптоп Делл Студио 1537. Желим инсталирати КСП, па ми преузели ПарттитионМагиц и отворите га, одмах је рекао да су неке информације о диску Ц који није био исправан, и ако сам хтела поправити их. Сам изабрао 'да', ту су две такве поруке.
А док је касније, срео сам се Плави Екран Смрти, и он аутоматски поново покренути.

Сада мој лаптоп не могу да боот на ОС, то само спласхес плавом екрану и аутомтицаллы рестартује ... имам ЦД за поновном инсталирању система Уиндоус Виста и стави га на, изабрао Поправка, то је довело ме у дијалогу за одабир ОС, али није било било који ОС на листи!. Нашто ЈА провјерити на дискове, има је само на диску Ц, а који је био мој оригинални диск Д!

Мој надоградњу на ЦД-у је било па сам изабрао онемогућен 'Инсталл чисту копију система Уиндоус Виста. "Други дијалошком појавио одабрати диска за инсталацију система Уиндоус на. Ту су два диска, са ознаком" Рецоверы "и" Унлоцатед партицију "или нешто . Не могу ни да одаберете 'Унлоцатед партицију' ни створити нови диск из њега док мој диск 'опоравак' (Диск Д) није довољно велик.
ЈА стварно потреба помоћ, ако знате нешто молим вас реците ми, хвала унапред!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Делл Студио 1535 Стално Ејецтс ЦД-а / ДВД-а пливач Дривес & Измјењиви медији 0 5. јуна 2009 16:02
Делл инспирион 1721 - "Цант битни приступ диску узрок ормари искључен" Еррор цхевыцоугирл Уопштено Софтуаре Цхат 1 20 април 2009 09:09
САТА диск манагемент на лаптоп! симбеб Дривес & Измјењиви медији 1 2 април 2008 08:03
Како поделити хард диск од лаптоп на две партиције? салеемуитхме Дривес & Измјењиви медији 3 22 децембар 2007 23:41
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц