Делл Студио 1537 лаптоп - Мој Диск Ц је блоуед уп! Користим лаптоп Делл Студио 1537. Желим инсталирати КСП, па ми преузели ПарттитионМагиц и отворите га, одмах је рекао да су неке информације о диску Ц који није био исправан, и ако сам хтела поправити их. Сам изабрао 'да', ту су две такве поруке.
А док је касније, срео сам се Плави Екран Смрти, и он аутоматски поново покренути.
Сада мој лаптоп не могу да боот на ОС, то само спласхес плавом екрану и аутомтицаллы рестартује ... имам ЦД за поновном инсталирању система Уиндоус Виста и стави га на, изабрао Поправка, то је довело ме у дијалогу за одабир ОС, али није било било који ОС на листи!. Нашто ЈА провјерити на дискове, има је само на диску Ц, а који је био мој оригинални диск Д!
Мој надоградњу на ЦД-у је било па сам изабрао онемогућен 'Инсталл чисту копију система Уиндоус Виста. "Други дијалошком појавио одабрати диска за инсталацију система Уиндоус на. Ту су два диска, са ознаком" Рецоверы "и" Унлоцатед партицију "или нешто . Не могу ни да одаберете 'Унлоцатед партицију' ни створити нови диск из њега док мој диск 'опоравак' (Диск Д) није довољно велик.
ЈА стварно потреба помоћ, ако знате нешто молим вас реците ми, хвала унапред! |