Dell dizüstü stüdyo 1537 - Benim Disk C kadar blowed oldu! Ben Dell dizüstü stüdyo 1537 kullanın. I indirilen ParttitionMagic kadar XP kurulması ve açık, hemen bu doğru değildi Ben onları düzeltmek istedim diski C hakkında bazı bilgiler olduğunu söyledi istiyorum. Ben seçtim evet ', iki tür mesajlar vardı.
Bir süre sonra, i Blue Screen of Death tanıştım ve o otomatik olarak yeniden başlatılır.
OS önyükleme Şimdi benim laptop için, sadece bir mavi ekran ve automtically yeniden ... Windows Vista'yı yeniden yükleme ve i koymak için bir CD, Tamir seçti su sıçramalarına, bir iletişim için bir işletim sistemi seçmek için, bana yol ancak listede herhangi bir işletim sistemi yoktu!. Ben diskleri kontrol, sadece diski C ve benim orijinal diski D oldu!
CD My Yükselt seçeneği yani 'Windows Vista ". Diğer iletişim kurun ve temiz bir kopyası seçti devre dışı bırakıldı için Windows yükleyin bir Disk seçmek için çıktı. İki Diskler,' etiketli olduğunu Kurtarma 've' Unlocated bölümü 'falan . ben de 'Unlocated bölümü tercih edemez ne de yeni bir disketi oluşturmak ise benim diskte' Kurtarma yeterince büyük değil '(Disk D) olduğunu.
Eğer bana lütfen Biliyor musun gerçekten, teşekkürler önceden yardıma ihtiyacım var! |