менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Ноутбук Dell Studio 1537 - мій диск С був Видувна Up!

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 травня 2009, 16:24
Нові члени групи

Default Ноутбук Dell Studio 1537 - мій диск С був Видувна Up!

Я використовую ноутбук Dell Studio 1537. Я хочу встановити XP Я завантажив ParttitionMagic і відкрити його, він відразу ж сказав, що були деякі відомості про диск С, яка не є правильним, і якщо б я хотів, щоб їх виправити. Я вибрав "так", там були два таких повідомлень.
Через деякий час я зустрівся з "синій екран смерті, і він автоматично перезапущено.

Тепер мій ноутбук не може завантажитися до операційної системи, це просто бризки синій екран і перезавантаження automtically ... У мене є компакт-диск для відновлення Windows Vista, і я поставив його, вибрав ремонт, він привів мене в діалозі вибору ОС, але не було ніяких ОС в списку!. Коли я перевірив диски, був тільки диск C, і це був мій оригінальний диск D!

Мій варіант "Оновлення на КР була відключена тому я вибрала 'Встановити чистий копію Windows Vista". Інший діалог, як видається, вибрати на диску для встановлення вікон. Існували два диски, позначені як "невстановлені відновлення" і "розділ" або щось . Я не можу ні вибрати 'невстановлених розділу' не створювати новий диск від нього в той час як мій диск 'Відновлення' (диск D) не є досить великим.
Мені дуже потрібна допомога, якщо ви знаєте, то скажіть, будь ласка, Спасибо заранее!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Dell Studio 1535 Постійне Витяг CD / DVD плавець Знімні накопичувачі І ЗМІ 0 5 червня 2009 16:02
Dell Inspirion 1721 - "Cant доступ до диску причина Bit Locker відключена" Помилка chevycowgirl General Software чат 1 20 квітня 2009 09:09
SATA диск управління на ноутбуку! simbeb Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 2 квітня 2008 08:03
Як розділити жорсткий диск ноутбука в два розділи? saleemwithme Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 22 грудня 2007 23:41
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.