Ноутбук Dell Studio 1537 - мій диск С був Видувна Up! Я використовую ноутбук Dell Studio 1537. Я хочу встановити XP Я завантажив ParttitionMagic і відкрити його, він відразу ж сказав, що були деякі відомості про диск С, яка не є правильним, і якщо б я хотів, щоб їх виправити. Я вибрав "так", там були два таких повідомлень.
Через деякий час я зустрівся з "синій екран смерті, і він автоматично перезапущено.
Тепер мій ноутбук не може завантажитися до операційної системи, це просто бризки синій екран і перезавантаження automtically ... У мене є компакт-диск для відновлення Windows Vista, і я поставив його, вибрав ремонт, він привів мене в діалозі вибору ОС, але не було ніяких ОС в списку!. Коли я перевірив диски, був тільки диск C, і це був мій оригінальний диск D!
Мій варіант "Оновлення на КР була відключена тому я вибрала 'Встановити чистий копію Windows Vista". Інший діалог, як видається, вибрати на диску для встановлення вікон. Існували два диски, позначені як "невстановлені відновлення" і "розділ" або щось . Я не можу ні вибрати 'невстановлених розділу' не створювати новий диск від нього в той час як мій диск 'Відновлення' (диск D) не є досить великим.
Мені дуже потрібна допомога, якщо ви знаєте, то скажіть, будь ласка, Спасибо заранее! |