по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Долчинка Географска ширина Лаптоп - Нисък Виртуална памет Проблеми

Reply

Нишка Инструменти
Old 20 Юни, 2009, 10:07
Новите държави Група

Default Долчинка Географска ширина Лаптоп - Нисък Виртуална памет Проблеми

Здравейте, аз съм нов за това, така бъдете търпеливи, ако не са включени всички необходими данни. Имам
Система Модел: Dell Ширината C510
Система тип: x86-базирани компютри
Процесор: x86 Семеен 6, модел 11, Засилване 4, истински Intel ~ 1196MHz
1200MHz CPU 1.08GHz, 256MB RAM;
Физическа памет 256.00MB
Наличната памет 26.62MB
Общо Виртуална памет: 2.00GB
Налични виртуална памет: 1.96GB

Проблемът ми е, че като бил доста често сега тогава компютъра ми казва, че моята виртуална памет е ниско и че тя създава повече. Компютърът работи бавно, замръзва и се срива. Имам defragged, изд-диска за почистване и вирусо сканирани - често. Имам ли до точката, където съм обмисля reformatting цялата работа, но аз наистина не улика, че да отидем за това. Всички предложения ще бъдат най-добре дошъл, независимо дали става въпрос за определяне на различни проблеми или за reformatting.

Много благодаря,
Chinadoll
Old 20 Юни, 2009, 10:12
Администратор Група

Вие сте опитвали увеличаване на виртуалната памет, тогава, ръчно?

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 Юни, 2009, 10:50
Новите държави Група

Здравей Hybr! Г, не не съм, не знаех, че мога да направя това - всякакви съвети (или по-пълен набор от инструкции дори) би било най-ценена
Old 20 Юни, 2009, 12:10
Администратор Група

Какво OS си вървят?
Old 20 Юни, 2009, 12:38
Новите държави Група

It'a Windows XP Professional (версия 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600)
Old 20 Юни, 2009, 12:51
Администратор Група

Как да ръчно да промените размера на виртуалната памет, пейджинг файл

Трябва да сте влезли в системата като администратор или като член на администратор на група, за да завършите тази процедура. Ако компютърът ви е свързан към мрежа, мрежови настройки могат да попречат на вас от завършването на тази процедура.

Ръчно да промените размера на виртуалната памет, следвайте тези стъпки:
  1. Документа ЗапочвамЩракнете БягамВъведете sysdm.cpl в Отворен кутия, и след това натиснете ENTER.
  2. Кликнете върху Разширено табулатор и след това под Изпълнение клик Настройки.
  3. Кликнете върху Разширено табулатор и след това под Виртуална памет клик Променям.
  4. Под Drive [том Етикет]Щракнете върху устройството, което съдържа пейджинг файла, който искате да промените.
  5. Под Пейджинг размер на файла за разглеждане на шофиранеЩракнете Персонализирано размерВъведете нов размер на файла за виртуална памет в мегабайта (MB) в Първоначален размер (MB) или Максимален размер (MB) кутия, и след това кликнете върху Поставям.
  6. Документа OK за да затворите диалоговия прозорец и се прилагат промените.
Забележка След като промените размера на файла за виртуална памет, може да ви бъде поискано да рестартирате Windows. Ако се появи подкана да рестартирате, промените няма да влезе в сила, докато Windows се рестартира.

Отбелязва
  • За да изберете най-добрия Windows виртуална памет размер на файла, кликнете върху Системата управлява размер. Препоръчаните минимални размери е същия като 1.5 пъти по-RAM на компютъра си, и 3 пъти, че цифрата за максималния размер. Например, ако сте на 256 MB RAM, минималният размер е 384 MB, а максималният размер е 1152 MB.
  • За най-добри резултати, не се определя първоначалния размер на по-малко от минималния размер се препоръчва при Общ размер на файла за виртуална памет за всички устройства. Препоръчителната големина е същото като 1.5 пъти по-RAM на вашия компютър. Тя е добра практика да се оставят на файла за виртуална памет на свое препоръчва размер като ефективност може да намали, ако пейджинг файл е твърде голям. Въпреки това, може да увеличи размерите си, ако вие често се използват програми, които използват много памет, като графични програми или игри.
  • Ние силно препоръчваме да не деактивирате или изтриете файла за виртуална памет, защото това може да намали ефективността на компютъра. Въпреки това, ако решите да изтриете файла за виртуална памет, задайте както на първоначалния размер и максималния размер на нула, или кликнете върху Не пейджинг файл.
Източник -- http://support.microsoft.com/kb/308417
Old 20 Юни, 2009, 13:01
Новите държави Група

Благодаря ви sooooo много. Аз ще дам това като отидете и да знаеш какво се случва. Вашият съвет е много ценена X
Old 20 Юни, 2009, 13:37
Новите държави Група

Благодаря ви Hybr! Г, трябва ръчно да увеличи виртуалната памет и се надяваме, че това ще помогне да работи доста по-добре
Old 21 юни 2009 г., 00:33
Администратор Група

Добри неща, радвам да помогна.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Моят Долчинка Географска ширина D531 е трясък, без причина. Кристиан Лаптопи, Mobiles & текст 1 23rd май 2009 г. 08:47
Долчинка Географска ширина D800 Монитор държи странно След RAM Инсталирайте - Зелена барове? mjnice Лаптопи, Mobiles & текст 4 11 април 2009 06:36
Спринт Pantech PX500 брави ми Долчинка Географска ширина 630, но не ми е Toshiba rmartin158 В мрежа, модеми & VoIP 4 2-ро Апр 2008 23:23
Долчинка Географска ширина 630 брави с моя Спринт Pantech px500 мобилни карти rmartin158 Лаптопи, Mobiles & текст 3 27 Jan 2008 16:53
Виртуална памет проблеми AJLZ75 Windows операционни системи 8 31 Авг 2007 13:09
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc