![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз съм нов за това, така бъдете търпеливи, ако не са включени всички необходими данни. Имам Система Модел: Dell Ширината C510 Система тип: x86-базирани компютри Процесор: x86 Семеен 6, модел 11, Засилване 4, истински Intel ~ 1196MHz 1200MHz CPU 1.08GHz, 256MB RAM; Физическа памет 256.00MB Наличната памет 26.62MB Общо Виртуална памет: 2.00GB Налични виртуална памет: 1.96GB Проблемът ми е, че като бил доста често сега тогава компютъра ми казва, че моята виртуална памет е ниско и че тя създава повече. Компютърът работи бавно, замръзва и се срива. Имам defragged, изд-диска за почистване и вирусо сканирани - често. Имам ли до точката, където съм обмисля reformatting цялата работа, но аз наистина не улика, че да отидем за това. Всички предложения ще бъдат най-добре дошъл, независимо дали става въпрос за определяне на различни проблеми или за reformatting. Много благодаря, Chinadoll |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие сте опитвали увеличаване на виртуалната памет, тогава, ръчно?
| |||
| |||
| Здравей Hybr! Г, не не съм, не знаех, че мога да направя това - всякакви съвети (или по-пълен набор от инструкции дори) би било най-ценена |
|
| |||
| |||
| Какво OS си вървят? |
|
| |||
| |||
| It'a Windows XP Professional (версия 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600) |
|
| |||
| |||
| Как да ръчно да промените размера на виртуалната памет, пейджинг файл Трябва да сте влезли в системата като администратор или като член на администратор на група, за да завършите тази процедура. Ако компютърът ви е свързан към мрежа, мрежови настройки могат да попречат на вас от завършването на тази процедура. Ръчно да промените размера на виртуалната памет, следвайте тези стъпки:
Отбелязва
|
|
| |||
| |||
| Благодаря ви sooooo много. Аз ще дам това като отидете и да знаеш какво се случва. Вашият съвет е много ценена X |
|
| |||
| |||
| Благодаря ви Hybr! Г, трябва ръчно да увеличи виртуалната памет и се надяваме, че това ще помогне да работи доста по-добре |
|
| |||
| |||
| Добри неща, радвам да помогна. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят Долчинка Географска ширина D531 е трясък, без причина. | Кристиан | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 23rd май 2009 г. 08:47 |
| Долчинка Географска ширина D800 Монитор държи странно След RAM Инсталирайте - Зелена барове? | mjnice | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 11 април 2009 06:36 |
| Спринт Pantech PX500 брави ми Долчинка Географска ширина 630, но не ми е Toshiba | rmartin158 | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 2-ро Апр 2008 23:23 |
| Долчинка Географска ширина 630 брави с моя Спринт Pantech px500 мобилни карти | rmartin158 | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 27 Jan 2008 16:53 |
| Виртуална памет проблеми | AJLZ75 | Windows операционни системи | 8 | 31 Авг 2007 13:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |