menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Dell Šířka Laptop - Nízké virtuální paměť Problémy

Reply

Thread Nástroje
Old 20. června 2009, 10:07
Nový člen skupiny

Default Dell Šířka Laptop - Nízké virtuální paměť Problémy

Ahoj, já jsem s touto novou a tak se pacient, pokud jsem nejsou zahrnuty všechny potřebné informace. Mám
Systém Model: Dell Šířka C510
Druh systému: X86-založené PC
Procesor: X86 Rodina 6, Model 11, Stepping 4, Genuine Intel ~ 1196MHz
1200MHz CPU 1.08GHz, 256MB RAM;
Fyzické paměti 256.00MB.
Dostupné paměti +26.62megabajt
Celková virtuální paměť: 2,00gigabajt
K dispozici virtuální paměť: 1.96 GB.

Problém jsem s je, že dost často hned potom počítač řekne mi, že můj virtuální paměti je nízká a že je vytváření více. Počítač běží pomalu, zamrzne a pády. Mám defragged, disk cleanup-ed a virus naskenované - často. Jsem se dostal do bodu, kdy jsem přeformátováním zvažuje celou věc, ale já opravdu nemají ponětí, jak to chodí to. Jakékoli návrhy budou nejvíce zapotřebí, a to buď pro stanovení dalších problémů, nebo pro přeformátování.

Mnoho díků,
Chinadoll
Old 20. června 2009, 10:12
Administrátor Skupina

Vy jste se pokusil zvýšit virtuální paměti tak, ručně?

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20. června 2009, 10:50
Nový člen skupiny

Ahoj Hybr! D, žádné jsem neměla, nevěděla, že jsem mohl udělat - nějakou radu (nebo kompletní soubor instrukcí, i), by nejvíce ocenili
Old 20. června 2009, 12:10
Administrátor Skupina

Co je OS používáte?
Old 20. června 2009, 12:38
Nový člen skupiny

It'a Windows XP Professional (verze 5.1.2600 Service Pack 2 sestavení 2600)
Old 20. června 2009, 12:51
Administrátor Skupina

Jak ručně změnit velikost virtuální paměti stránkovacího souboru

Musíte být přihlášeni jako správce nebo jako člen administrátorské skupiny pro dokončení tohoto postupu. Pokud je počítač připojen do sítě, nastavení síťových zásad může zabránit v dokončení tohoto postupu.

Chcete-li ručně změnit velikost virtuální paměti, postupujte takto:
  1. Klikněte Začít, Klepněte na tlačítko Běžet, Zadejte příkaz sysdm.cpl v Otevřít pole, a poté stiskněte klávesu Enter.
  2. Klikněte na Rozšířené kartu, a pak podle Výkon klikněte Nastavení.
  3. Klikněte na Rozšířené kartu, a pak podle Virtuální paměť klikněte Změna.
  4. Pod Jednotka [Jmenovka]Klepněte na jednotku obsahující stránkovací soubor, který chcete změnit.
  5. Pod Velikost stránkovacího souboru vybrané jednotky, Klepněte na tlačítko Vlastní velikostZadejte novou velikost stránkovacího souboru v megabajtů (MB) v Počáteční velikost (MB) nebo Maximální velikost (MB) a poté klepněte na tlačítko Sada.
  6. Klikněte OK zavřete dialogové okno a použije změny.
Poznámka Po změně velikosti stránkovacího souboru, můžete být vyzváni k restartování Windows. Pokud budete vyzváni k restartu, změny nebudou mít dopad do Windows se restartuje.

Poznámky
  • Chcete-li mít Windows vyberte nejlepší velikost stránkovacího souboru, klepněte na tlačítko Systém spravován velikosti. Doporučená minimální velikost je stejná jako 1,5 násobek velikosti paměti RAM v počítači a 3 krát, že údaj o maximální velikosti. Například, pokud máte 256 MB RAM, minimální velikost je 384 MB a maximální velikost je 1152 MB.
  • Pro nejlepší výkon, není nastavena výchozí velikost menší než minimální doporučená velikost podle Celková velikost stránkovacího souboru všech jednotek. Doporučená velikost je stejná jako 1,5 násobek velikosti paměti RAM v počítači. Je dobrým zvykem ponechat stránkovacího souboru na doporučené velikosti, jako je snížení výkonu v případě, že stránkovací soubor je příliš velký. Nicméně, může zvýšit jeho velikost, pokud si často používají programy, které používají hodně paměti, jako jsou grafické programy nebo hry.
  • Důrazně doporučujeme, aby si nepřejete zakázat nebo odstranit stránkovací soubor, protože toto může snížit výkon počítače. Nicméně, pokud se rozhodnete odstranit stránkovací soubor, nastaví původní velikosti a maximální velikost na nulu, nebo klikněte na Ne stránkovacího souboru.
Zdroj -- http://support.microsoft.com/kb/308417
Old 20. června 2009, 13:01
Nový člen skupiny

Děkuji sooooo moc. Dám to jít a ať víte, co se stane. Vaše pomoc je velmi ceněn x
Old 20. června 2009, 13:37
Nový člen skupiny

Děkuji Hybr! D, jsem manuálně zvýšil na virtuální paměť, a doufejme, že to pomůže ji běžet trochu lepší
Old 21. června 2009, 00:33
Administrátor Skupina

Dobré jídlo, rád pomohu.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
My Dell D531 Šířka je shazovat, pro nic za nic. Kristian Notebooky, Mobily a PDA 1 23. května 2009 08:47
Šířka Dell D800 Monitor chová Zvláštní Po RAM Instalace - Zelené Tyče? mjnice Notebooky, Mobily a PDA 4 11. duben 2009 06:36
Sprint Pantech PX500 zámky můj Dell Šířka 630, ale není můj Toshiba rmartin158 Sítě, Modemy & VoIP 4 2. dubna 2008 23:23
Dell Šířka 630 zámků s mým Sprint Pantech px500 mobilní karty rmartin158 Notebooky, Mobily a PDA 3 27. ledna 2008 16:53
Virtuální paměť problémy AJLZ75 Operační systémy Windows 8 31. srpen 2007 13:09
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.