![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem s touto novou a tak se pacient, pokud jsem nejsou zahrnuty všechny potřebné informace. Mám Systém Model: Dell Šířka C510 Druh systému: X86-založené PC Procesor: X86 Rodina 6, Model 11, Stepping 4, Genuine Intel ~ 1196MHz 1200MHz CPU 1.08GHz, 256MB RAM; Fyzické paměti 256.00MB. Dostupné paměti +26.62megabajt Celková virtuální paměť: 2,00gigabajt K dispozici virtuální paměť: 1.96 GB. Problém jsem s je, že dost často hned potom počítač řekne mi, že můj virtuální paměti je nízká a že je vytváření více. Počítač běží pomalu, zamrzne a pády. Mám defragged, disk cleanup-ed a virus naskenované - často. Jsem se dostal do bodu, kdy jsem přeformátováním zvažuje celou věc, ale já opravdu nemají ponětí, jak to chodí to. Jakékoli návrhy budou nejvíce zapotřebí, a to buď pro stanovení dalších problémů, nebo pro přeformátování. Mnoho díků, Chinadoll |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vy jste se pokusil zvýšit virtuální paměti tak, ručně?
| |||
| |||
| Ahoj Hybr! D, žádné jsem neměla, nevěděla, že jsem mohl udělat - nějakou radu (nebo kompletní soubor instrukcí, i), by nejvíce ocenili |
|
| |||
| |||
| Co je OS používáte? |
|
| |||
| |||
| It'a Windows XP Professional (verze 5.1.2600 Service Pack 2 sestavení 2600) |
|
| |||
| |||
| Jak ručně změnit velikost virtuální paměti stránkovacího souboru Musíte být přihlášeni jako správce nebo jako člen administrátorské skupiny pro dokončení tohoto postupu. Pokud je počítač připojen do sítě, nastavení síťových zásad může zabránit v dokončení tohoto postupu. Chcete-li ručně změnit velikost virtuální paměti, postupujte takto:
Poznámky
|
|
| |||
| |||
| Děkuji sooooo moc. Dám to jít a ať víte, co se stane. Vaše pomoc je velmi ceněn x |
|
| |||
| |||
| Děkuji Hybr! D, jsem manuálně zvýšil na virtuální paměť, a doufejme, že to pomůže ji běžet trochu lepší |
|
| |||
| |||
| Dobré jídlo, rád pomohu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| My Dell D531 Šířka je shazovat, pro nic za nic. | Kristian | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 23. května 2009 08:47 |
| Šířka Dell D800 Monitor chová Zvláštní Po RAM Instalace - Zelené Tyče? | mjnice | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 11. duben 2009 06:36 |
| Sprint Pantech PX500 zámky můj Dell Šířka 630, ale není můj Toshiba | rmartin158 | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 2. dubna 2008 23:23 |
| Dell Šířka 630 zámků s mým Sprint Pantech px500 mobilní karty | rmartin158 | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 27. ledna 2008 16:53 |
| Virtuální paměť problémy | AJLZ75 | Operační systémy Windows | 8 | 31. srpen 2007 13:09 |
| Thread Nástroje | |
| |