![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, είμαι νέος σε αυτό, ώστε να είναι ασθενής και αν δεν το έχω περιλάβει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται. Έχω ένα Σύστημα μοντέλο: Dell Latitude C510 Σύστημα τύπου: σε x86 PC Επεξεργαστής: X86 Οικογένεια 6, Model 11, Stepping 4, Genuine Intel ~ 1196MHz 1200MHz CPU 1.08GHz, 256MB RAM? Φυσική μνήμη 256.00MB Διαθέσιμη μνήμη 26.62MB Σύνολο Εικονική μνήμη: 2.00GB Διαθέσιμη εικονική μνήμη: 1.96GB Το πρόβλημα που έχω είναι ότι πολύ συχνά τώρα τότε υπολογιστή μου λέει ότι μου εικονικής μνήμης είναι χαμηλή και ότι είναι η δημιουργία περισσότερων. Ο υπολογιστής εκτελεί αργή, παγώνει και κολλάει. Έχω defragged, δίσκο cleanup-ed και σάρωση του ιού - συχνά. Έχω φτάσει στο σημείο όπου είμαι επαναδιαμόρφωση εξετάζει το όλο θέμα, αλλά πραγματικά δεν έχουν καμία ένδειξη ως προς το να γίνει αυτό. Τυχόν προτάσεις θα ήταν ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη, είτε για τον καθορισμό των άλλων προβλημάτων ή για την αλλαγή. Πολλές ευχαριστίες, Chinadoll |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε δοκιμάσει την αύξηση της εικονικής μνήμης, στη συνέχεια, με το χέρι;
| |||
| |||
| Γεια Hybr! Δ, δεν δεν έχω, δεν γνωρίζω ότι θα μπορούσα να το κάνουμε αυτό - οποιαδήποτε συμβουλή (ή ένα σύνολο των οδηγιών, ακόμη,) θα είναι πιο αποδεκτός |
|
| |||
| |||
| Τι OS εκτελείτε; |
|
| |||
| |||
| It'a Windows XP Professional (Version 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600) |
|
| |||
| |||
| Τρόπος αλλαγής του μεγέθους του αρχείου σελιδοποίησης εικονικής μνήμης Πρέπει να έχετε συνδεθεί ως διαχειριστής ή ως μέλος της ομάδας διαχειριστή για την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας. Εάν ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος σε δίκτυο, οι ρυθμίσεις πολιτικής δικτύου μπορεί να εμποδίσει την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής. Για να αλλάξετε το μέγεθος της εικονικής μνήμης, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
Σημειώσεις
|
|
| |||
| |||
| Sooooo Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα δώσει σε αυτό το κάνουμε και θα σας ενημερώσουμε για το τι συμβαίνει. Η συμβουλή είναι πολύ εκτίμησα x |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ Hybr! Δ, έχω το χέρι αύξησε την εικονική μνήμη και ευελπιστούμε ότι αυτό θα βοηθήσει να εκτελεστεί λίγο καλύτερα |
|
| |||
| |||
| Good stuff, στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Το Dell Latitude D531 είναι συντρίβεται, δεν υπάρχει λόγος για. | Kristian | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 23η Μαΐου 2009 08:47 |
| Dell Latitude D800 Monitor συμπεριφέρεται παράδοξα Μετά RAM Εγκατάσταση - Πράσινη Μπαρ; | mjnice | Laptops, Κινητά & PDA | 4 | 11 Απρ 2009 06:36 |
| Sprint Pantech PX500 κλειδαριές μου Dell Latitude 630, αλλά δεν μου Toshiba | rmartin158 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 2 Απρ 2008 23:23 |
| Dell Latitude 630 κλειδαριές με Sprint μου Pantech px500 κινητών κάρτα | rmartin158 | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 27 Ιαν 2008 16:53 |
| Εικονική μνήμη προβλήματα | AJLZ75 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 31 Αυγ 2007 13:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |