μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Dell Latitude Laptop - Χαμηλή εικονικής μνήμης Προβλήματα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Ιουν 2009, 10:07
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Dell Latitude Laptop - Χαμηλή εικονικής μνήμης Προβλήματα

Γεια σας, είμαι νέος σε αυτό, ώστε να είναι ασθενής και αν δεν το έχω περιλάβει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται. Έχω ένα
Σύστημα μοντέλο: Dell Latitude C510
Σύστημα τύπου: σε x86 PC
Επεξεργαστής: X86 Οικογένεια 6, Model 11, Stepping 4, Genuine Intel ~ 1196MHz
1200MHz CPU 1.08GHz, 256MB RAM?
Φυσική μνήμη 256.00MB
Διαθέσιμη μνήμη 26.62MB
Σύνολο Εικονική μνήμη: 2.00GB
Διαθέσιμη εικονική μνήμη: 1.96GB

Το πρόβλημα που έχω είναι ότι πολύ συχνά τώρα τότε υπολογιστή μου λέει ότι μου εικονικής μνήμης είναι χαμηλή και ότι είναι η δημιουργία περισσότερων. Ο υπολογιστής εκτελεί αργή, παγώνει και κολλάει. Έχω defragged, δίσκο cleanup-ed και σάρωση του ιού - συχνά. Έχω φτάσει στο σημείο όπου είμαι επαναδιαμόρφωση εξετάζει το όλο θέμα, αλλά πραγματικά δεν έχουν καμία ένδειξη ως προς το να γίνει αυτό. Τυχόν προτάσεις θα ήταν ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη, είτε για τον καθορισμό των άλλων προβλημάτων ή για την αλλαγή.

Πολλές ευχαριστίες,
Chinadoll
Old 20 Ιουν 2009, 10:12
Διαχειριστής Ομάδα

Έχετε δοκιμάσει την αύξηση της εικονικής μνήμης, στη συνέχεια, με το χέρι;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 Ιουν 2009, 10:50
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια Hybr! Δ, δεν δεν έχω, δεν γνωρίζω ότι θα μπορούσα να το κάνουμε αυτό - οποιαδήποτε συμβουλή (ή ένα σύνολο των οδηγιών, ακόμη,) θα είναι πιο αποδεκτός
Old 20 Ιουν 2009, 12:10
Διαχειριστής Ομάδα

Τι OS εκτελείτε;
Old 20 Ιουν 2009, 12:38
Νέο Μέλος Ομάδα

It'a Windows XP Professional (Version 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600)
Old 20 Ιουν 2009, 12:51
Διαχειριστής Ομάδα

Τρόπος αλλαγής του μεγέθους του αρχείου σελιδοποίησης εικονικής μνήμης

Πρέπει να έχετε συνδεθεί ως διαχειριστής ή ως μέλος της ομάδας διαχειριστή για την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας. Εάν ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος σε δίκτυο, οι ρυθμίσεις πολιτικής δικτύου μπορεί να εμποδίσει την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής.

Για να αλλάξετε το μέγεθος της εικονικής μνήμης, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
  1. Κάντε κλικ Εκκίνηση, Κάντε κλικ Τρέχω, Πληκτρολογήστε sysdm.cpl στο πλαίσιο Ανοικτός θέση και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο ENTER.
  2. Κάντε κλικ στο Advanced καρτέλα και, στη συνέχεια, υπό Εκτέλεση κάντε κλικ Ρυθμίσεις.
  3. Κάντε κλικ στο Advanced καρτέλα και, στη συνέχεια, υπό Εικονική μνήμη κάντε κλικ Αλλαγή.
  4. Κάτω Drive [τόμος Label], Κάντε κλικ στη μονάδα δίσκου που περιέχει το αρχείο σελιδοποίησης που θέλετε να αλλάξετε.
  5. Κάτω Μέγεθος του αρχείου σελιδοποίησης για επιλεγμένο δίσκο, Κάντε κλικ Custom μέγεθος, Πληκτρολογήστε ένα νέο μέγεθος αρχείου σελιδοποίησης σε megabyte (MB) στον Αρχικό μέγεθος (ΜΒ) ή Μέγιστο μέγεθος (ΜΒ) θέση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ Ορίζω.
  6. Κάντε κλικ ΟΚ για να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου και να εφαρμοστούν οι αλλαγές.
Σημείωση Μετά από την αλλαγή του μεγέθους του αρχείου σελιδοποίησης, μπορεί να σας ζητηθεί να επανεκκινήσετε τα Windows. Εάν σας ζητηθεί να ξεκινήσετε πάλι, οι αλλαγές δεν θα ισχύσουν μέχρι την επανεκκίνηση των Windows.

Σημειώσεις
  • Για να έχουν τα Windows επιλέξτε το καλύτερο μέγεθος του αρχείου σελιδοποίησης, κάντε κλικ Σύστημα διαχειρίζεται μέγεθος. Το συνιστώμενο ελάχιστο μέγεθος είναι το ίδιο όπως και 1,5 φορές τη μνήμη RAM στον υπολογιστή σας, και 3 φορές αυτό το ποσό για το μέγιστο μέγεθος. Για παράδειγμα, αν έχετε 256 MB μνήμης RAM, το ελάχιστο μέγεθος είναι 384 MB, και το μέγιστο μέγεθος είναι 1152 MB.
  • Για καλύτερη απόδοση, δεν καθορίζει τον αρχικό μέγεθος σε λιγότερο από το ελάχιστο προτεινόμενο μέγεθος στο πλαίσιο Συνολικό μέγεθος αρχείου σελιδοποίησης για όλες τις μονάδες δίσκου. Το προτεινόμενο μέγεθος είναι το ίδιο όπως και 1,5 φορές τη μνήμη RAM στον υπολογιστή σας. Είναι καλή πρακτική να αφήσει το αρχείο σελιδοποίησης στη συνιστώμενη μέγεθος με απόδοση μπορεί να μειωθεί εάν ένα αρχείο σελιδοποίησης είναι πολύ μεγάλο. Ωστόσο, ενδέχεται να αυξήσει το μέγεθός του εάν χρησιμοποιούν συχνά προγράμματα που χρησιμοποιούν τμήματα της μνήμης, όπως γραφικά προγράμματα ή παιχνίδια.
  • Σας συνιστούμε να μην απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε το αρχείο σελιδοποίησης, διότι αυτό μπορεί να μειώσει τις επιδόσεις του υπολογιστή. Ωστόσο, αν αποφασίσετε να διαγράψετε ένα αρχείο σελιδοποίησης, ρυθμίστε τόσο το αρχικό μέγεθος και το μέγιστο μέγεθος στο μηδέν, ή κάντε κλικ Δεν αρχείο σελιδοποίησης.
Πηγή -- http://support.microsoft.com/kb/308417
Old 20 Ιουν 2009, 13:01
Νέο Μέλος Ομάδα

Sooooo Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα δώσει σε αυτό το κάνουμε και θα σας ενημερώσουμε για το τι συμβαίνει. Η συμβουλή είναι πολύ εκτίμησα x
Old 20 Ιουν 2009, 13:37
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ Hybr! Δ, έχω το χέρι αύξησε την εικονική μνήμη και ευελπιστούμε ότι αυτό θα βοηθήσει να εκτελεστεί λίγο καλύτερα
Old 21 Ιουν 2009, 00:33
Διαχειριστής Ομάδα

Good stuff, στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Το Dell Latitude D531 είναι συντρίβεται, δεν υπάρχει λόγος για. Kristian Laptops, Κινητά & PDA 1 23η Μαΐου 2009 08:47
Dell Latitude D800 Monitor συμπεριφέρεται παράδοξα Μετά RAM Εγκατάσταση - Πράσινη Μπαρ; mjnice Laptops, Κινητά & PDA 4 11 Απρ 2009 06:36
Sprint Pantech PX500 κλειδαριές μου Dell Latitude 630, αλλά δεν μου Toshiba rmartin158 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 4 2 Απρ 2008 23:23
Dell Latitude 630 κλειδαριές με Sprint μου Pantech px500 κινητών κάρτα rmartin158 Laptops, Κινητά & PDA 3 27 Ιαν 2008 16:53
Εικονική μνήμη προβλήματα AJLZ75 Λειτουργικά συστήματα Windows 8 31 Αυγ 2007 13:09
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.