manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Laptop Dell Latitude - Low Virtual Memory Problems

Reply

Thread Tools
Old 20. lipnja 2009, 10:07
Novi član grupe

Default Laptop Dell Latitude - Low Virtual Memory Problems

Bok, ja sam novi u ovom pa budite strpljivi ako sam ne uključuje sve informacije potrebne. Imam
System Model: Dell Latitude C510
System Type: x86-based PC
Procesor: x86 Family 6, Model 11, Stepping 4, Genuine Intel ~ 1196MHz
1200MHz CPU 1.08GHz, 256MB RAM-a;
Fizička memorija 256.00MB
Dostupan memorije 26.62MB
Total Virtual memory: 2.00GB
Dostupan virtualne memorije: 1.96GB

Problem mi je što je to prilično često u aukciji računalo zatim reći mene taj moj virtualne memorije je niska i da je stvaranje više. Računalo pokreće spor, freezes i crashes. Imam defragged, Disk Cleanup-ed i virus skenira - često. Imam je dobio to pointcast gdje sam s obzirom reformatting cijelu stvar, ali zaista nema indicija da ide kao o ovoj. Bilo koji sugestija bi se većina dobrodošli, bilo za pričvršćivanje drugim problemima ili za reformatting.

Mnogobrojan hvala,
Chinadoll
Old 20. lipnja 2009, 10:12
Administrator Group

Ti si pokušao povećanjem virtualne memorije onda, ručno?

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20. lipnja 2009, 10:50
Novi član grupe

Hi Hybr! D, no ja nisam, nije znao da sam mogao učiniti da - bilo koji savjet (ili potpuni skup uputa čak) bila bi najviše cijenjen
Old 20. lipnja 2009, 12:10
Administrator Group

Što si ti OS koristite?
Old 20. lipnja 2009, 12:38
Novi član grupe

It'a Windows XP Professional (Version 5/1/2600 Service Pack 2 Build 2600)
Old 20. lipnja 2009, 12:51
Administrator Group

Kako promijeniti veličinu virtualne memorije straničnu datoteku

Morate biti prijavljeni kao administrator ili član grupe administratora da biste dovršili taj postupak. Ako je računalo umreženo, postavke mrežnih pravila svibanj spriječiti da vam dopustiti dovršenje tog postupka.

Da biste ručno promijenili veličinu virtualne memorije, slijedite ove korake:
  1. Kliknite Početak, Kliknite PokrenutiTe upišite sysdm.cpl u Otvoriti okvir, a zatim pritisnite tipku ENTER.
  2. Kliknite Advanced karticu, a zatim u odjeljku Izvođenje klikni Postavke.
  3. Kliknite Advanced karticu, a zatim u odjeljku Virtualna memorija klikni Promjena.
  4. Pod Drive [Volume Label]Kliknite pogon koji sadrži straničnu datoteku koju želite promijeniti.
  5. Pod Stranične veličina datoteke za odabrani pogon, Kliknite Custom size, Upišite novu veličinu stranične datoteke u megabajta (MB) u Initial size (MB) ili Maksimalna veličina (MB) okvir, a zatim pritisnite Postaviti.
  6. Kliknite U redu Da biste zatvorili dijaloški okvir i primijenili promjene.
Napomena Nakon što ste promijenili veličinu straničnu datoteku, vi svibanj biti zatraženo da ponovno pokretanje Windows. Ako se od vas zatraži da ponovo pokrenete, promjene neće stupiti na snagu dok se ponovno pokretanje Windows.

Napomene
  • Da bi Windows odabrati najbolju stranične veličinu datoteke, kliknite Sustav upravlja size. Je predložena minimalna veličina je ista kao i 1,5 puta u RAM-a na vašem računalu, a 3 puta da se iznos za maksimalnu veličinu. Na primjer, ako imate 256 MB RAM-a, minimalna veličina je 384 MB, a maksimalna veličina je 1152 MB.
  • Za najbolje performanse, ne postavite početno veličine manje od minimalne preporučene veličine prema Stranične Ukupna veličina datoteke za svi Pogoni. Preporučenih veličina je ista kao i 1,5 puta u RAM-a na vašem računalu. To je dobra praksa da napuste straničnu datoteku na preporučenu veličinu izvedbe mogu se smanjiti ako stranične Datoteka je prevelika. Međutim, ti svibanj povećati njezinu veličinu, ako često koristite programima koji koriste mnogo memorije, kao što su grafike programe ili igre.
  • Preporučujemo da ne onemogućite ili brisanje straničnu datoteku, jer to može smanjiti računalo nastup. Međutim, ako ste se odlučili za brisanje straničnu datoteku, postavite oba inicijalne veličine i maksimalnu veličinu na nula ili kliknite na Ne straničnu datoteku.
Izvor -- http://support.microsoft.com/kb/308417
Old 20. lipnja 2009, 13:01
Novi član grupe

Thank you sooooo very much. Ja ću dati ovo ide i neka znate što se događa. Vaš savjet je vrlo cijenjena x
Old 20. lipnja 2009, 13:37
Novi član grupe

Hvala vam Hybr! D sam ručno povećao virtualnu memoriju i nadamo se da će to pomoći da se malo bolje izvoditi
Old 21. lipnja 2009, 00:33
Administrator Group

Dobre stvari, drago mi je pomoći.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Moj Dell Latitude D531 Je pad sustava, bez razloga. Kristian Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 23. svibanj 2009 08:47
Dell Latitude D800 Monitor neobično ponaša RAM Nakon Instalacija - Zelena Barovi? mjnice Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 4 11. travanj 2009 06:36
Sprint Pantech PX500 zaglavi moj Mala dolina Zemljopisna širina 630, ali ne i moje Toshiba rmartin158 Networking, Modemi & VoIP 4 2. travanj 2008 23:23
Mala dolina Zemljopisna širina 630 zaglavi sa mojim Sprint Pantech px500 mobile karticom rmartin158 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 3 27 siječanj 2008 16:53
Virtualna memorija problemi AJLZ75 Windows Operating Systems 8 31. kolovoz 2007 13:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.