![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, ja sam novi u ovom pa budite strpljivi ako sam ne uključuje sve informacije potrebne. Imam System Model: Dell Latitude C510 System Type: x86-based PC Procesor: x86 Family 6, Model 11, Stepping 4, Genuine Intel ~ 1196MHz 1200MHz CPU 1.08GHz, 256MB RAM-a; Fizička memorija 256.00MB Dostupan memorije 26.62MB Total Virtual memory: 2.00GB Dostupan virtualne memorije: 1.96GB Problem mi je što je to prilično često u aukciji računalo zatim reći mene taj moj virtualne memorije je niska i da je stvaranje više. Računalo pokreće spor, freezes i crashes. Imam defragged, Disk Cleanup-ed i virus skenira - često. Imam je dobio to pointcast gdje sam s obzirom reformatting cijelu stvar, ali zaista nema indicija da ide kao o ovoj. Bilo koji sugestija bi se većina dobrodošli, bilo za pričvršćivanje drugim problemima ili za reformatting. Mnogobrojan hvala, Chinadoll |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ti si pokušao povećanjem virtualne memorije onda, ručno?
| |||
| |||
| Hi Hybr! D, no ja nisam, nije znao da sam mogao učiniti da - bilo koji savjet (ili potpuni skup uputa čak) bila bi najviše cijenjen |
|
| |||
| |||
| Što si ti OS koristite? |
|
| |||
| |||
| It'a Windows XP Professional (Version 5/1/2600 Service Pack 2 Build 2600) |
|
| |||
| |||
| Kako promijeniti veličinu virtualne memorije straničnu datoteku Morate biti prijavljeni kao administrator ili član grupe administratora da biste dovršili taj postupak. Ako je računalo umreženo, postavke mrežnih pravila svibanj spriječiti da vam dopustiti dovršenje tog postupka. Da biste ručno promijenili veličinu virtualne memorije, slijedite ove korake:
Napomene
|
|
| |||
| |||
| Thank you sooooo very much. Ja ću dati ovo ide i neka znate što se događa. Vaš savjet je vrlo cijenjena x |
|
| |||
| |||
| Hvala vam Hybr! D sam ručno povećao virtualnu memoriju i nadamo se da će to pomoći da se malo bolje izvoditi |
|
| |||
| |||
| Dobre stvari, drago mi je pomoći. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj Dell Latitude D531 Je pad sustava, bez razloga. | Kristian | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 23. svibanj 2009 08:47 |
| Dell Latitude D800 Monitor neobično ponaša RAM Nakon Instalacija - Zelena Barovi? | mjnice | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 11. travanj 2009 06:36 |
| Sprint Pantech PX500 zaglavi moj Mala dolina Zemljopisna širina 630, ali ne i moje Toshiba | rmartin158 | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 2. travanj 2008 23:23 |
| Mala dolina Zemljopisna širina 630 zaglavi sa mojim Sprint Pantech px500 mobile karticom | rmartin158 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 27 siječanj 2008 16:53 |
| Virtualna memorija problemi | AJLZ75 | Windows Operating Systems | 8 | 31. kolovoz 2007 13:09 |
| Thread Tools | |
| |