kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Dell Latitude Laptop - Alacsony Virtuális memória gondok

Reply

Téma eszközök
Old Június 20 2009, 10:07
Új tag Csoport

Default Dell Latitude Laptop - Alacsony Virtuális memória gondok

Hello, I'm new to this legyen beteg, ha nem tartalmazza az összes szükséges információ. Van egy
System Model: Dell Latitude C510
Rendszer típusa: X86-alapú PC
Processzor: x86 Family 6, Model 11, Stepping 4, Genuine Intel ~ 1196MHz
1200MHz 1.08GHz CPU, 256MB RAM;
Fizikai memória 256.00MB
A rendelkezésre álló memória 26.62MB
Összesen virtuális memória: 2.00GB
A rendelkezésre álló virtuális memóriát: 1.96GB

A probléma már annak, hogy most aztán elég gyakran a számítógép azt mondja, hogy a virtuális memória alacsony, és hogy ez több. A számítógépen fut, lassú, lefagy, és összeomlik. Van defragged, disc cleanup-ed és a vírus Beolvasott - gyakran. Én is kaptam, hogy az a pont, ahol én vagyok, figyelembe véve, újra az egészet, de én tényleg nem nyom, hogy megy róla. Any suggestions lenne üdvözlendő, vagy rögzítésére, vagy egyéb problémák újra.

Sok köszönet,
Chinadoll
Old Június 20 2009, 10:12
Administrator Group

Ön próbálta növekszik a virtuális memória, akkor manuálisan?

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Június 20 2009, 10:50
Új tag Csoport

Szia Hybr! D, nem Nem, nem tudom, hogy nem tudtam, hogy - bármilyen tanácsot (vagy a teljes körű utasítások még) lenne leginkább appreciated
Old Június 20 2009, 12:10
Administrator Group

What OS are you running?
Old Június 20 2009, 12:38
Új tag Csoport

It'a Windows XP Professional (Version 5/1/2600 Service Pack 2 Build 2600)
Old Június 20 2009, 12:51
Administrator Group

Hogyan lehet manuálisan változtassa meg a virtuális memória lapozófájl

Be kell jelentkeznie a rendszergazda vagy a tagja, a rendszergazda csoport számára ez az eljárás. Ha a számítógép kapcsolódik a hálózatra, a hálózati házirend-beállítások megakadályozhatják Önt teljessé ezt az eljárást.

Ha manuálisan módosítja a virtuális memória méretét, a következő lépéseket:
  1. Kattints StartKattintson Fut, Írja be a sysdm.cpl parancsot a Nyitott mezőbe, majd nyomja meg az ENTER-t.
  2. Kattintson a Részletes lapot, majd a Végrehajtás click Beállítások.
  3. Kattintson a Részletes lapot, majd a Virtuális memória click Változás.
  4. Alatt Lemezmeghajtó [kötetcímke]Kattintson a meghajtó, amely tartalmazza a lapozófájl, hogy meg akarjuk változtatni.
  5. Alatt Lapozófájl mérete a kiválasztott meghajtónKattintson Egyéni méret, Írja be az új lapozófájl méretét megabájtban (MB) a Kezdeti méret (MB) vagy Maximális méret (MB) mezőbe, és kattintson Beállít.
  6. Kattints OK , hogy zárja be a párbeszédpanelt, és alkalmazza a változtatásokat.
Megjegyzés Miután változtassa meg a lapozófájl, akkor megkérdezi, hogy újraindítja a Windows-t. Ha a számítógép újraindítására, a változtatások nem lépnek érvénybe, amíg a Windows újraindítása.

Megjegyzés
  • Ha a Windows válassza ki a legjobb lapozófájl méretét, kattintson A rendszer kezeli méret. Az ajánlott minimális mérete ugyanaz, mint 1,5-szerese a RAM a számítógépen, és 3-szor, hogy a szám a maximális méretet. Például, ha 256 MB RAM, a minimális mérete 384 MB, a maximális méret 1152 MB.
  • A legjobb teljesítmény, nem állapítanak meg a kezdeti mérete kisebb, mint az ajánlott minimális méret alatti Összesen lapozófájl mérete minden meghajtó. A javasolt méret megegyezik az 1,5-szerese a RAM a számítógépen. A helyes gyakorlat, hogy hagyja el a lapozófájl annak ajánlott, mint a teljesítmény csökken, ha a lapozófájl mérete túl nagy. Előfordulhat azonban, hogy növelje a méretet, ha gyakran használja használó programok sok memória, mint a grafikus programok és játékok.
  • Erősen ajánljuk, hogy ne tiltsa le vagy törölje a lapozófájl, mert ez csökkentheti a számítógép teljesítményét. Azonban, ha úgy dönt, hogy törli a lapozófájl, meg az eredeti méretét, és a maximális mérete a nulla, vagy kattintson Nincs lapozófájl.
Source -- http://support.microsoft.com/kb/308417
Old Június 20 2009, 13:01
Új tag Csoport

Sooooo Köszönöm szépen. Adok ez megy, és hadd tudja, mi történik. Ön tanácsát nagyon méltányol x
Old Június 20 2009, 13:37
Új tag Csoport

Köszönöm Hybr! D, én is, növelni a virtuális memória, és remélhetőleg ez segít, hogy fut egy kicsit jobb
Old Június 21 2009, 00:33
Administrator Group

Jó dolog, szívesen segít.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Saját Dell Latitude D531 Is összeomlik, az nem ok. Kristian Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 23. május 2009 08:47
Dell Latitude D800 Monitor Furcsán viselkedik RAM telepítése után - Zöld bárok? mjnice Laptopok, PDA-k & Mobiles 4 11. április 2009 06:36
Sprint Pantech PX500 locks up my Dell Latitude 630, de nem az én Toshiba rmartin158 Hálózatépítés, Modems & VoIP 4 2. április 2008 23:23
Dell Latitude 630 elakad az én Sprint Pantech px500 mobil kártya rmartin158 Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 27. január 2008 16:53
Virtuális memória probléma AJLZ75 A Windows operációs rendszerek 8 31. augusztus 2007 13:09
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.