![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello, I'm new to this legyen beteg, ha nem tartalmazza az összes szükséges információ. Van egy System Model: Dell Latitude C510 Rendszer típusa: X86-alapú PC Processzor: x86 Family 6, Model 11, Stepping 4, Genuine Intel ~ 1196MHz 1200MHz 1.08GHz CPU, 256MB RAM; Fizikai memória 256.00MB A rendelkezésre álló memória 26.62MB Összesen virtuális memória: 2.00GB A rendelkezésre álló virtuális memóriát: 1.96GB A probléma már annak, hogy most aztán elég gyakran a számítógép azt mondja, hogy a virtuális memória alacsony, és hogy ez több. A számítógépen fut, lassú, lefagy, és összeomlik. Van defragged, disc cleanup-ed és a vírus Beolvasott - gyakran. Én is kaptam, hogy az a pont, ahol én vagyok, figyelembe véve, újra az egészet, de én tényleg nem nyom, hogy megy róla. Any suggestions lenne üdvözlendő, vagy rögzítésére, vagy egyéb problémák újra. Sok köszönet, Chinadoll |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön próbálta növekszik a virtuális memória, akkor manuálisan?
| |||
| |||
| Szia Hybr! D, nem Nem, nem tudom, hogy nem tudtam, hogy - bármilyen tanácsot (vagy a teljes körű utasítások még) lenne leginkább appreciated |
|
| |||
| |||
| What OS are you running? |
|
| |||
| |||
| It'a Windows XP Professional (Version 5/1/2600 Service Pack 2 Build 2600) |
|
| |||
| |||
| Hogyan lehet manuálisan változtassa meg a virtuális memória lapozófájl Be kell jelentkeznie a rendszergazda vagy a tagja, a rendszergazda csoport számára ez az eljárás. Ha a számítógép kapcsolódik a hálózatra, a hálózati házirend-beállítások megakadályozhatják Önt teljessé ezt az eljárást. Ha manuálisan módosítja a virtuális memória méretét, a következő lépéseket:
Megjegyzés
|
|
| |||
| |||
| Sooooo Köszönöm szépen. Adok ez megy, és hadd tudja, mi történik. Ön tanácsát nagyon méltányol x |
|
| |||
| |||
| Köszönöm Hybr! D, én is, növelni a virtuális memória, és remélhetőleg ez segít, hogy fut egy kicsit jobb |
|
| |||
| |||
| Jó dolog, szívesen segít. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Saját Dell Latitude D531 Is összeomlik, az nem ok. | Kristian | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 23. május 2009 08:47 |
| Dell Latitude D800 Monitor Furcsán viselkedik RAM telepítése után - Zöld bárok? | mjnice | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 4 | 11. április 2009 06:36 |
| Sprint Pantech PX500 locks up my Dell Latitude 630, de nem az én Toshiba | rmartin158 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 2. április 2008 23:23 |
| Dell Latitude 630 elakad az én Sprint Pantech px500 mobil kártya | rmartin158 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 27. január 2008 16:53 |
| Virtuális memória probléma | AJLZ75 | A Windows operációs rendszerek | 8 | 31. augusztus 2007 13:09 |
| Téma eszközök | |
| |