![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי, אני חדש זה כל כך להיות סבלני, אם אני לא כללה את כל המידע הדרוש. יש לי מערכת דגם: קו רוחב של Dell C510 סוג המערכת: מבוססי x86-PC מעבד: X86 משפחתי 6, מודל 11, צועד 4, אינטל מקוריים ~ 1196MHz 1200MHz CPU 1.08GHz, 256MB זיכרון RAM; זיכרון פיזי 256.00MB זמינות זיכרון 26.62MB סה"כ זיכרון וירטואלי: 2.00GB זמינות זיכרון וירטואלי: 1.96GB הבעיה שאני נתקל בהן לעיתים קרובות למדי, כי היא עכשיו אז המחשב אומר לי שיש לי זיכרון וירטואלי נמוך וכי הוא יוצר יותר. המחשב פועל באיטיות, הקפאות ו קריסות. יש לי defragged, דיסק ניקוי ו-ED סריקת וירוסים - לעיתים קרובות. אני חייב עד לנקודה שבה אני שוקל את כל העניין reformatting אבל אני באמת אין מושג כמו ללכת על זה. כל הצעה יהיה רוב ברוך הבא, או עבור תיקנה את בעיות נוספות או עבור reformatting. הרבה תודה, Chinadoll |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה ניסה להגדיל את הזיכרון הווירטואלי אז ידנית?
| |||
| |||
| היי Hybr! D, לא אני, לא, לא יודע שאני יכול לעשות את זה - כל עצה (או להשלים סט של הוראות אפילו,) יהיה מוערך ביותר |
|
| |||
| |||
| מה אתה מפעיל את מערכת ההפעלה? |
|
| |||
| |||
| It'a-Windows XP Professional (גירסה 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600) |
|
| |||
| |||
| כיצד לשנות את גודל הזיכרון הווירטואלי של קובץ ההחלפה עליך להיות מחובר כמנהל או כחבר בקבוצה של מנהל כדי לבצע הליך זה. אם המחשב מחובר לרשת, ייתכן שהגדרות מדיניות הרשת ימנעו ממך להשלים הליך זה. כדי לשנות את גודל הזיכרון הווירטואלי, בצע את הפעולות הבאות:
הערות
|
|
| |||
| |||
| Sooooo תודה רבה. אני אתן לך את זה שתדע מה קורה. העצה שלך היא מאוד ךיתורעה x |
|
| |||
| |||
| תודה Hybr! D, יש לי ידנית הגדילה את הזיכרון הווירטואלי ואת זה אני מקווה שזה יעזור להפעיל קצת יותר טוב |
|
| |||
| |||
| חומר טוב, שמח לעזור. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| קו רוחב אזור Dell D531 האם crashing, בלי שום סיבה. | kristian | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 23 מאי 2009 08:47 |
| קו רוחב של Dell D800 צג מתנהג באפן מוזר לאחר התקנת זיכרון RAM - ברים ירוק? | mjnice | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | 11th אפריל 2009 06:36 |
| Sprint Pantech PX500 נועל לי את קו רוחב 630 של Dell, אבל לא שלי Toshiba | rmartin158 | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 2nd אפריל 2008 23:23 |
| קו רוחב של Dell 630 מנעולים על אזור Sprint Pantech px500 כרטיס ניידים | rmartin158 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | -27 ינואר 2008 16:53 |
| בעיות זיכרון וירטואלי | AJLZ75 | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 31 אוגוסט 2007 13:09 |
| שרשרת כלים | |
| |