mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Laptop Dell Latitude - Low Virtual Memory problemos

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 20, 2009, 10:07
Naujas Narys

Hi, I'm new to tai, kad būkite kantrūs, jei turiu neįskaičiuotos visos reikalingos informacijos. Aš
Sistemos modelį: Dell Latitude C510
Sistemos tipas: x86 PC
Processor: x86 Family 6 Model 11 Stepping 4, Genuine Intel ~ 1196MHz
CPU 1200MHz 1.08GHz, 256 MB RAM;
Fizinė atmintis 256.00MB
Laisvos atminties 26.62MB
Viso Virtualioji atmintis: 2.00GB
Available Virtual Memory: 1.96GB

Problema buvau atsižvelgdamas tai, kad gana dažnai ten dabar kompiuteris man sako, kad mano virtualios atminties yra nedidelis ir kad ji yra sukurti daugiau. Kompiuteris veikia lėtai, užšąla ir avarijų. Turiu defragged, disko valymas-ED ir virusų nuskaityti - dažnai. Turiu iki taško, kur aš svarsto performatavimas visa tai, bet man tikrai ne raktas, kaip eiti apie tai. Bet kokie pasiūlymai būtų labai sveikintina, arba nustatant kitų problemų, ar pertvarką.

Many thanks,
Chinadoll
Old Birželis 20, 2009, 10:12
Administrator Grupė

Jūs bandė padidinti virtualiosios atminties tada rankiniu būdu?

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Birželis 20, 2009, 10:50
Naujas Narys

Hi hybr! D, ne aš ne, nežinojau, kad galiu daryti - bet koks patarimai (arba nurodymų, net,) būtų labiausiai vertinamas
Old Birželis 20, 2009, 12:10
Administrator Grupė

Kokia OS jums veikia?
Old Birželis 20, 2009, 12:38
Naujas Narys

It'a Windows XP Professional (Version 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600)
Old Birželis 20, 2009, 12:51
Administrator Grupė

Kaip rankiniu būdu pakeisti virtualiosios atminties ieškos failo dydis

Jūs turite būti prisijungęs kaip administratorius ar kaip administratorius grupės narys atlikti šią procedūrą. Jei jūsų kompiuteris prijungtas prie tinklo, tinklo strategijos parametrai gali neleisti baigti šios procedūros.

Norėdami rankiniu būdu pakeisti virtualiosios atminties dydį, atlikite šiuos veiksmus:
  1. Spauskite PradžiaPaspauskite Bėgti, Įrašykite sysdm.cpl į Atidaryti langelį, tada paspauskite ENTER.
  2. Spauskite Detaliai , tada pagal Atlikimas Spauskite Nustatymai.
  3. Spauskite Detaliai , tada pagal Virtualioji atmintis Spauskite Pakeisti.
  4. Po Diskas [tomo žymė]Spustelėkite diską, kuriame ieškai failo, kurį norite pakeisti.
  5. Po Failo dydis stronicowania pasirinkto diskoPaspauskite Custom size, Įveskite naują ieškos failo dydis megabaitais (MB) Pradinis dydis (MB) arba Maksimalus dydis (MB) langelį ir spustelėkite Nustatyti.
  6. Spauskite Gerai uždaryti dialogo langą ir pritaikyti pakeitimus.
Pastaba Baigę keisti ieškos failo dydžio, galite būti raginami iš naujo paleisti Windows. Jei esate raginami iš naujo paleisti, pakeitimai neįsigalioja tol, kol "Windows" iš naujo.

Pastabos
  • Turėti Windows pasirinkite geriausiai ieškos failo dydis, spustelėkite Sistema, valdoma dydžio. Rekomenduojamas minimalus dydis yra toks pat kaip 1,5 karto kompiuterio atminties, ir 3 kartus, kad paveikslą už didžiausią dydį. Pavyzdžiui, jei turite 256 MB RAM, minimalus dydis yra 384 MB, o maksimalus dydis yra 1.152 MB.
  • Norėdami gauti geriausius rezultatus, nėra nustatytas pradinis dydis mažesnis nei rekomenduojamas minimalus dydis pagal Iš viso failo dydis stronicowania visiems diskams. Rekomenduojamas dydis yra toks pat kaip 1,5 karto kompiuterio atminties. Tai gera praktika palikti ieškos failo rekomenduojamą dydį, našumas gali sumažėti, jei ieškai failas yra per didelis. Tačiau, jūs galite padidinti savo dydžio, jei dažnai naudojate programas, kurios naudoja daug atminties, pvz grafinių programų ar žaidimų.
  • Mes primygtinai rekomenduojame, kad jums nereikia išjungti ar ištrinti ieškai failo, nes tai gali sumažinti kompiuterio. Tačiau, jei nuspręsite pašalinti ieškai failo, nustatyti tiek pirminį dydį ir maksimalų dydį iki nulio, arba paspauskite Nr ieškos failo.
Šaltinis -- http://support.microsoft.com/kb/308417
Old Birželis 20, 2009, 13:01
Naujas Narys

Thank you sooooo labai daug. Aš duosiu šį eiti ir tau žinoti, kas atsitiks. Jūsų patarimai yra labai vertinama x
Old Birželis 20, 2009, 13:37
Naujas Narys

Ačiū hybr! D Aš rankiniu būdu padidinti virtualiosios atminties ir, tikiuosi, tai padės jį paleisti tiek geriau
Old Birželis 21, 2009, 00:33
Administrator Grupė

Good stuff, malonu padėti.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.