![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, I'm new to tai, kad būkite kantrūs, jei turiu neįskaičiuotos visos reikalingos informacijos. Aš Sistemos modelį: Dell Latitude C510 Sistemos tipas: x86 PC Processor: x86 Family 6 Model 11 Stepping 4, Genuine Intel ~ 1196MHz CPU 1200MHz 1.08GHz, 256 MB RAM; Fizinė atmintis 256.00MB Laisvos atminties 26.62MB Viso Virtualioji atmintis: 2.00GB Available Virtual Memory: 1.96GB Problema buvau atsižvelgdamas tai, kad gana dažnai ten dabar kompiuteris man sako, kad mano virtualios atminties yra nedidelis ir kad ji yra sukurti daugiau. Kompiuteris veikia lėtai, užšąla ir avarijų. Turiu defragged, disko valymas-ED ir virusų nuskaityti - dažnai. Turiu iki taško, kur aš svarsto performatavimas visa tai, bet man tikrai ne raktas, kaip eiti apie tai. Bet kokie pasiūlymai būtų labai sveikintina, arba nustatant kitų problemų, ar pertvarką. Many thanks, Chinadoll |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs bandė padidinti virtualiosios atminties tada rankiniu būdu?
| |||
| |||
| Hi hybr! D, ne aš ne, nežinojau, kad galiu daryti - bet koks patarimai (arba nurodymų, net,) būtų labiausiai vertinamas |
|
| |||
| |||
| Kokia OS jums veikia? |
|
| |||
| |||
| It'a Windows XP Professional (Version 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600) |
|
| |||
| |||
| Kaip rankiniu būdu pakeisti virtualiosios atminties ieškos failo dydis Jūs turite būti prisijungęs kaip administratorius ar kaip administratorius grupės narys atlikti šią procedūrą. Jei jūsų kompiuteris prijungtas prie tinklo, tinklo strategijos parametrai gali neleisti baigti šios procedūros. Norėdami rankiniu būdu pakeisti virtualiosios atminties dydį, atlikite šiuos veiksmus:
Pastabos
|
|
| |||
| |||
| Thank you sooooo labai daug. Aš duosiu šį eiti ir tau žinoti, kas atsitiks. Jūsų patarimai yra labai vertinama x |
|
| |||
| |||
| Ačiū hybr! D Aš rankiniu būdu padidinti virtualiosios atminties ir, tikiuosi, tai padės jį paleisti tiek geriau |
|
| |||
| |||
| Good stuff, malonu padėti. |