![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, I'm new to šis tā, esiet pacietīgi, ja man nav iekļauta visa nepieciešamā informācija. Man ir System Model: Dell Latitude C510 Sistēmas tips: x86 PC Procesors: X86 Family 6, Model 11 Stepping 4, Genuine Intel ~ 1196MHz CPU 1200MHz 1.08GHz, 256MB RAM; Fiziskās atmiņas 256.00MB Pieejamā atmiņa 26.62MB Total Virtual Memory: 2.00GB Pieejama virtuālā atmiņa: 1.96GB Problēma man ir bijis, kam ir tāda, ka diezgan bieži tagad tam datoram man saka, ka mana virtuālā atmiņa ir zems un ka tas rada vairāk. Dators darbojas lēni, sasalst un avarē. Man ir defragged, disc cleanup-ed un vīrusu skenēšanas - bieži. Es nonācu līdz vietai, kur es esmu, ņemot vērā reformēšana viss, bet man patiešām nav ne jausmas, kā iet par to. Kādi ieteikumi būtu ļoti vēlama, vai nu nosakot citas problēmas vai formatēšanas. Many thanks, Chinadoll |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs esat mēģinājis palielināt virtuālo atmiņu tad manuāli?
| |||
| |||
| Hi Hybr! D, neviens man nav, nezināja, ka es varētu darīt, - jebkuru konsultāciju (vai pilns komplekts instrukcijas pat) būtu visvairāk appreciated |
|
| |||
| |||
| Kāda OS are you running? |
|
| |||
| |||
| It'a Windows XP Professional (Version 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600) |
|
| |||
| |||
| Kā manuāli mainīt izmēru virtuālās atmiņas peidžeru failu Jums jāpiesakās kā administratoram vai kā dalībnieks administratoru grupas, lai pabeigtu šo procedūru. Ja jūsu dators ir pieslēgts tīklam, tīkla politikas iestatījumi var pasargāt Jūs no pabeigt šo procedūru. Lai manuāli mainītu izmēru virtuālo atmiņu, rīkojieties šādi:
Piezīmes
|
|
| |||
| |||
| Paldies sooooo ļoti daudz. I'll give tas iet un ļaujiet jūs zināt, kas notiek. Jūsu padoms ir ļoti appreciated x |
|
| |||
| |||
| Paldies Hybr! D, es manuāli palielināt virtuālo atmiņu un, cerams, tas palīdzēs tai darboties mazliet labāk |
|
| |||
| |||
| Good stuff, priecīgs palīdzēt. |
![]() |
|
| Bookmarks |