![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, I'm new to tak być, jeśli pacjent nie zawiera wszystkich niezbędnych informacji. Mam System Model: Dell Latitude C510 Typ systemu: X86-based PC Procesor: x86 Family 6, Model 11, Stepping 4, Genuine Intel ~ 1196MHz 1200MHz CPU 1.08GHz, 256MB pamięci RAM; Pamięci fizycznej 256.00MB Dostępne pamięci 26.62MB Razem Pamięć wirtualna: 2.00GB Dostępne pamięci wirtualnej: 1.96GB Problem Mam był posiadanie jest to, że dość często się następnie komputer mówi mi, że moje pamięci wirtualnej jest niska i że jest to tworzenie większej. Komputer działa wolno, zawiesza i awarii. Mam defragged, tarcze cleanup-ED i wirusa zeskanowane - często. Mam do punktu, w którym jestem ponowne rozważenie wszystkiego, ale ja naprawdę nie mają pojęcia, jak chce tego dokonać. Wszelkie sugestie będą mile widziane, zarówno do ustalania innych problemów lub ponowne sformatowanie. Many thanks, Chinadoll |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You're próbował zwiększenie pamięci wirtualnej, a następnie ręcznie?
| |||
| |||
| Hi Hybr! D, nie mam nie, nie wiedziałem, że będę mógł to zrobić - wszelkie rady (lub kompletny zestaw instrukcji nawet) byłoby najbardziej cenionych |
|
| |||
| |||
| Co OS są Państwo używają? |
|
| |||
| |||
| It'a Windows XP Professional (wersja 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600) |
|
| |||
| |||
| Jak ręcznie zmienić rozmiar pamięci wirtualnej pliku stronicowania Musisz być zalogowany jako administrator lub jako członek administratora grupy do zakończenia tej procedury. Jeśli komputer jest podłączony do sieci, ustawienia zasad sieci mogą uniemożliwić wykonanie tej procedury. Aby ręcznie zmienić rozmiar pamięci wirtualnej, należy wykonać następujące kroki:
Uwagi
|
|
| |||
| |||
| Sooooo Dziękuję bardzo. I'll give to idź i niech wiesz co się dzieje. Twoja rada jest bardzo ceniona x |
|
| |||
| |||
| Dziękujemy Hybr! D, mam ręcznie zwiększonej pamięci wirtualnej i miejmy nadzieję, pomoże to go uruchomić trochę lepiej |
|
| |||
| |||
| Good stuff, glad to help. |