![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, sunt noi pentru a fi atât de acest pacient, dacă nu am inclus toate informaţiile necesare. Am o Sistemul Model: Dell Latitude C510 Sistemul de tip: X86-based PC Procesor: X86 Familiei 6, Model 11, intensificarea 4, Genuine Intel ~ 1196MHz CPU 1200MHz 1.08GHz, 256MB RAM; Memorie fizică 256.00MB Memoria disponibilă 26.62MB Total virtual memorie: 2.00GB Disponibil virtual memorie: 1.96GB Problema am este că au fost destul de des acum apoi calculatorul mi-a spus că-mi memorie virtuală este scăzut şi că acesta este de a crea mai multe. Computerul rulează încet, şi fără erori. Am defragged, disc de curăţare-ed şi virusului scanate - de multe ori. Am ajuns la punctul în care am considera reformatting totul, dar eu chiar nu au nici un indiciu ca să merg despre acest lucru. Orice sugestii ar fi cel mai bine ai venit, fie pentru stabilirea altor probleme sau pentru reformatting. Multe mulţumiri, Chinadoll |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Esti încercat în creştere de memorie virtuală apoi, manual?
| |||
| |||
| Max Hybr! D, nici nu am, nu ştiu ce aş putea face asta - nici un sfat (sau un set complet de instrucţiuni chiar,) ar fi cel mai apreciat |
|
| |||
| |||
| Ce sistem de operare sunt fugi? |
|
| |||
| |||
| It'a Windows XP Professional (Version 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600) |
|
| |||
| |||
| Cum se modifică manual de dimensiunea de paginare de memorie virtuală fişier Trebuie să vă înregistraţi ca administrator sau ca membru al grupului de administrator pentru a termina această procedură. În cazul în care computerul este conectat la o reţea, setările politicii de reţea mai împiedica efectuarea acestei proceduri. Pentru a modifica manual de dimensiunea memoriei virtuale, urmaţi aceşti paşi:
Note
|
|
| |||
| |||
| Sooooo Mulţumesc foarte mult. Voi da o du-te şi să ştii ce se întâmplă. Sfatul tau este foarte mult apreciat x |
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim că aţi Hybr! D, am crescut manual de memorie virtuală şi sperăm că acest lucru vă va ajuta să se execute un pic mai bine |
|
| |||
| |||
| Bună, plăcerea de a ajuta. |