![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem s touto novou a tak sa pacient, ak som nie sú zahrnuté všetky potrebné informácie. Mám Systém Model: Dell Šírka C510 Druh systému: X86-založené PC Procesor: X86 Rodina 6, Model 11, Stepping 4, Genuine Intel ~ 1196MHz 1200MHz CPU 1.08GHz, 256MB RAM; Fyzickej pamäte 256.00MB. Dostupnej pamäte +26.62 megabajt Celková virtuálna pamäť: 2,00 gigabajt K dispozícii virtuálnu pamäť: 1.96 GB. Problém jsem s je, že dosť často hned potom počítač povie mi, že môj virtuálnej pamäte je nízka a že je vytváranie viac. Počítač beží pomaly, zamrzne a pády. Mám defragged, disk cleanup-ed a vírus naskenovanej - často. Som sa dostal do bodu, kedy som preformátovania zvažuje celú vec, ale já naozaj nemajú potuchy, ako to chodí to. Akékoľvek návrhy budú najviac potrebné, a to buď na stanovenie iných problémov, alebo pre preformátovania. Mnoho vďaky, Chinadoll |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vy ste sa pokúsil zvýšiť virtuálnej pamäte tak, ručne?
| |||
| |||
| Ahoj Hybr! D, žiadne som nemala, nevedela, že som mohol urobiť - nejakú radu (alebo kompletný súbor inštrukcií, i), by najviac ocenili |
|
| |||
| |||
| Čo je OS používate? |
|
| |||
| |||
| It'a Windows XP Professional (verzia 5.1.2600 Service Pack 2 zostavenie 2600) |
|
| |||
| |||
| Ako manuálne zmeniť veľkosť virtuálnej pamäte stránkovacieho súboru Musíte byť prihlásený ako správca alebo ako člen administrátorskej skupiny pre dokončenie tohto postupu. Ak je počítač pripojený do siete, nastavenie sieťových princípov môže zabrániť v dokončení tohto postupu. Ak chcete manuálne zmeniť veľkosť virtuálnej pamäte, postupujte nasledovne:
Poznámky
|
|
| |||
| |||
| Děkuji sooooo moc. Dám to ísť a či viete, čo sa stane. Vaša pomoc je veľmi cenený x |
|
| |||
| |||
| Děkuji Hybr! D, som manuálne zvýšil na virtuálnu pamäť, a dúfajme, že to pomôže ju plynúť trochu lepšie |
|
| |||
| |||
| Dobré jedlo, rád pomôžem. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| My Dell D531 Šírka je shazovat, pre nič za nič. | Kristian | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 23. mája 2009 08:47 |
| Šírka Dell D800 Monitor chová Osobitné Po RAM Inštalácia - Zelenej Tyče? | mjnice | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 11. apríl 2009 06:36 |
| Sprint Pantech PX500 zámky môj Dell Šírka 630, ale nie je môj Toshiba | rmartin158 | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 2. apríla 2008 23:23 |
| Dell Šírka 630 zámkov s mojím Sprint Pantech px500 mobilný karty | rmartin158 | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 27. januára 2008 16:53 |
| Virtuálna pamäť problémy | AJLZ75 | Operačné systémy Windows | 8 | 31. august 2007 13:09 |
| Thread Tools | |
| |