мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Лаптоп Делл Латитуде - Лоу Виртуал Меморы Проблемс

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. јуни 2009, 10:07
Нови члан групе

Default Лаптоп Делл Латитуде - Лоу Виртуал Меморы Проблемс

Здраво, ја сам нови у овом па будите стрпљиви ако сам не укључује све потребне информације. Имам
Сыстем Модел: Делл Латитуде Ц510
Сыстем Тыпе: кс86-басед ПЦ
Процесор: кс86 Фамилы 6, Модел 11, Степпинг 4, Генуине Интел ~ 1196МХз
1200МХз ЦПУ 1.08ГХз, 256МБ РАМ-а;
Физичка меморија 256.00МБ
Доступан меморије 26.62МБ
Тотал Виртуал меморы: 2.00ГБ
Доступан виртуалне меморије: 1.96ГБ

Проблем ми је што је то прилично често у аукцији рачунар затим рећи мене тај мој виртуалне меморије је ниска и да је стварање више. Рачунар покреће спор, фреезес и црасхес. Имам дефраггед, Диск цлеануп-ед и вирус скенира - често. Имам је добио то скретница где сам с обзиром реформаттинг целу ствар, али заиста нема индиција да иде као о овој. Било који сугестија би се већина добродошли, било за причвршћивање другим проблемима или за реформаттинг.

Многобројан захвалност,
Цхинадолл
Old 20. јуни 2009, 10:12
Администратор Гроуп

Ти си покушао повећањем виртуалне меморије онда, ручно?

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 20. јуни 2009, 10:50
Нови члан групе

Бок Хыбр! Д, но ја нисам, није знао да сам могао учинити да - било који савет (или потпуни скуп упутстава чак) била би највише цењен
Old 20. јуни 2009, 12:10
Администратор Гроуп

Шта си ти ОС користите?
Old 20. јуни 2009, 12:38
Нови члан групе

Ит'а Уиндоус КСП Профессионал (Версион 5/1/2600 Сервице Пацк 2 Буилд 2600)
Old 20. јуни 2009, 12:51
Администратор Гроуп

Како променити величину виртуалне меморије страни датотеку

Морате бити пријављени као администратор или члан администраторске групе да бисте довршили тај поступак. Ако је рачунар умрежена, подешавања мрежних правила мај спречити да вам допустити довршење тог поступка.

Да бисте ручно променили величину виртуалне меморије, следите ове кораке:
  1. Кликните Почетак, Кликните ПокренутиТе откуцајте сысдм.цпл у Отворити оквир, а затим притисните тастер ЕНТЕР.
  2. Кликните Адванцед картицу, а затим у одељку Извођење кликни Подешавања.
  3. Кликните Адванцед картицу, а затим у одељку Виртуална меморија кликни Промена.
  4. Под Дриве [Волуме Лабел]Кликните погон који садржи страни датотеку коју желите променити.
  5. Под Страни величина датотеке за одабрани погон, Кликните Цустом сизе, Унесите нову величину страни датотеке у мегабајта (МБ) у Инитиал сизе (МБ) или Максимална величина (МБ) оквир, а затим притисните Поставити.
  6. Кликните У реду Да бисте затворили дијалог и применили промене.
Напомена Након што сте променили величину страни датотеку, ви мај бити затражено да поново покренете Уиндоус. Ако се од вас затражи да поново покренете, промене неће ступити на снагу док се поново покретање Уиндоус.

Напомене
  • Да би Уиндоус одабрати најбољу страни величину датотеке, кликните Систем управља сизе. Је предложена минимална величина је иста као и 1,5 пута у РАМ-а на вашем рачунару, а 3 пута да се износ за максималну величину. На пример, ако имате 256 МБ РАМ-а, минимална величина је 384 МБ, а максимална величина је 1152 МБ.
  • За најбоље перформансе, не подесите почетно величине мање од минималне препоручене величине према Страни Укупна величина датотеке за сви Погони. Препоручених величина је иста као и 1,5 пута у РАМ-а на вашем рачунару. То је добра пракса да напусте страни датотеку на препоручену величину изведбе могу се смањити ако страни Датотека је превелика. Међутим, ти мај повећати њену величину, ако често користите програмима који користе много меморије, као што су графике програме или игре.
  • Препоручујемо да не онемогућите или брисање страни датотеку, јер то може смањити рачунар наступ. Међутим, ако сте се одлучили за брисање страни датотеку, поставите оба иницијалне величине и максималну величину на нула или кликните на Не страни датотеку.
Извор -- хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/308417
Old 20. јуни 2009, 13:01
Нови члан групе

Тханк ыоу сооооо веры муцх. Ја ћу да да ово иде и нека знате шта се дешава. Ваш савет је врло цењена кс
Old 20. јуни 2009, 13:37
Нови члан групе

Хвала вам Хыбр! Д сам ручно повећао виртуелну меморију и надамо се да ће то помоћи да се мало боље изводити
Old 21. јуни 2009, 00:33
Администратор Гроуп

Добре ствари, драго ми је помоћи.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Мој Делл Латитуде Д531 Је пад система, без разлога. Кристиан Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 23 мај 2009 08:47
Делл Латитуде Д800 Монитор необично понаша РАМ Након Инсталација - Зелена Барови? мјнице Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 4 11 април 2009 06:36
Спринт Пантецх ПКС500 заглави мој Мали долина Географска ширина 630, али не и моје Тосхиба рмартин158 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 4 2 април 2008 23:23
Мали долина Географска ширина 630 заглави са мојим Спринт Пантецх пкс500 мобиле картицом рмартин158 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 3 27 јануар 2008 16:53
Виртуална меморија проблеми АЈЛЗ75 Уиндоус Оператинг Сыстемс 8 31 аугуст 2007 13:09
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц