![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, ја сам нови у овом па будите стрпљиви ако сам не укључује све потребне информације. Имам Сыстем Модел: Делл Латитуде Ц510 Сыстем Тыпе: кс86-басед ПЦ Процесор: кс86 Фамилы 6, Модел 11, Степпинг 4, Генуине Интел ~ 1196МХз 1200МХз ЦПУ 1.08ГХз, 256МБ РАМ-а; Физичка меморија 256.00МБ Доступан меморије 26.62МБ Тотал Виртуал меморы: 2.00ГБ Доступан виртуалне меморије: 1.96ГБ Проблем ми је што је то прилично често у аукцији рачунар затим рећи мене тај мој виртуалне меморије је ниска и да је стварање више. Рачунар покреће спор, фреезес и црасхес. Имам дефраггед, Диск цлеануп-ед и вирус скенира - често. Имам је добио то скретница где сам с обзиром реформаттинг целу ствар, али заиста нема индиција да иде као о овој. Било који сугестија би се већина добродошли, било за причвршћивање другим проблемима или за реформаттинг. Многобројан захвалност, Цхинадолл |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти си покушао повећањем виртуалне меморије онда, ручно?
| |||
| |||
| Бок Хыбр! Д, но ја нисам, није знао да сам могао учинити да - било који савет (или потпуни скуп упутстава чак) била би највише цењен |
|
| |||
| |||
| Шта си ти ОС користите? |
|
| |||
| |||
| Ит'а Уиндоус КСП Профессионал (Версион 5/1/2600 Сервице Пацк 2 Буилд 2600) |
|
| |||
| |||
| Како променити величину виртуалне меморије страни датотеку Морате бити пријављени као администратор или члан администраторске групе да бисте довршили тај поступак. Ако је рачунар умрежена, подешавања мрежних правила мај спречити да вам допустити довршење тог поступка. Да бисте ручно променили величину виртуалне меморије, следите ове кораке:
Напомене
|
|
| |||
| |||
| Тханк ыоу сооооо веры муцх. Ја ћу да да ово иде и нека знате шта се дешава. Ваш савет је врло цењена кс |
|
| |||
| |||
| Хвала вам Хыбр! Д сам ручно повећао виртуелну меморију и надамо се да ће то помоћи да се мало боље изводити |
|
| |||
| |||
| Добре ствари, драго ми је помоћи. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мој Делл Латитуде Д531 Је пад система, без разлога. | Кристиан | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 23 мај 2009 08:47 |
| Делл Латитуде Д800 Монитор необично понаша РАМ Након Инсталација - Зелена Барови? | мјнице | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 11 април 2009 06:36 |
| Спринт Пантецх ПКС500 заглави мој Мали долина Географска ширина 630, али не и моје Тосхиба | рмартин158 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 2 април 2008 23:23 |
| Мали долина Географска ширина 630 заглави са мојим Спринт Пантецх пкс500 мобиле картицом | рмартин158 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 27 јануар 2008 16:53 |
| Виртуална меморија проблеми | АЈЛЗ75 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 8 | 31 аугуст 2007 13:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |