az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Dell Latitude Dizüstü - Düşük Sanal Bellek Sorunları

Reply

Konu Araçları
Old 20 Haziran 2009, 10:07
Yeni Üye Grubu

Default Dell Latitude Dizüstü - Düşük Sanal Bellek Sorunları

Eğer tüm bilgileri dahil değil Merhaba, ben bu kadar sabırlı yeni yaşıyorum gerekli. Bir var
Sistem Modeli: Dell Latitude C510
Sistem türü: X86-PC tabanlı
İşlemci: X86 Family 6 Model 11 Stepping 4, Orijinal Intel ~ 1196MHz
CPU 1200MHz 1.08GHz, 256MB RAM;
Fiziksel hafıza 256.00MB
Kullanılabilir hafıza 26.62MB
Toplam Sanal Bellek: 2.00GB
Mevcut sanal bellek: 1.96GB

Ben sahip olan sorun oldukça sık şimdi sonra bilgisayar benim sanal bellek düşük ve bana bu daha yaratmak değildir. Bilgisayar, yavaş donuyor ve çöküyor çalışır. Ben, disk temizleme-ED ve virüs taranabilir - genellikle defragged var. Ben nerede şeyi yeniden biçimlendirme düşünüyor ama ben gerçekten bu dolaşmak için bir ipucu var nokta var. Any suggestions en da diğer sorunlar veya yeniden biçimlendirme için tamir için would be welcome.

Many thanks,
Chinadoll
Old 20 Haziran 2009, 10:12
Yönetici Grubu

Daha sonra, el ile sanal bellek artan denediniz mi?

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 Haziran 2009, 10:50
Yeni Üye Grubu

Merhaba Hybr! D,,) en büyük mutluluk duyacağız ben, ben bile talimatların bu - bir tavsiye (veya tam ayarlamak bile bilmiyordum hiç değil
Old 20 Haziran 2009, 12:10
Yönetici Grubu

Çalıştırdığınız işletim sistemi nedir?
Old 20 Haziran 2009, 12:38
Yeni Üye Grubu

It'a Windows XP Professional (Sürüm 5/1/2600 Service Pack 2 Build 2600)
Old 20 Haziran 2009, 12:51
Yönetici Grubu

El ile nasıl dosya, sanal bellek sayfalama ve boyutunu değiştirmek için

Oturum açmış olması gerekir, bir yönetici veya yönetici grubunun Bu yordamı tamamlamak için bir üyesi olarak. Bilgisayarınız bir ağa bağlıysa, ağ ilke ayarları bu yordamları tamamlamanızı engelleyebilir.

El adımları izleyin sanal bellek boyutunu değiştirmek için:
  1. Tıklayın BaşlatmakTıklayın ÇalıştırmakAylarında yazın Sysdm.cpl Açık kutusunu işaretleyin ve ENTER tuşuna basın.
  2. Tıklayın Gelişmiş sekmesini ve sonra da altında Başarım tıklayın Ayarlar.
  3. Tıklayın Gelişmiş sekmesini ve sonra da altında Sanal bellek tıklayın Değiştirmek.
  4. Altında Sürücü [Birim Etiketi]Tıklatın, sürücü, disk belleği değiştirmek istediğiniz dosya içerir.
  5. Altında Seçilen sürücü için dosya boyutu ÇağrıTıklayın Özel boyutAylarında megabayt (MB) olarak yazın, yeni bir disk belleği dosyası boyutu Başlangıç boyutu (MB) veya Maksimum boyut (MB) kutusunu işaretleyin ve ardından Ayarlamak.
  6. Tıklayın Tamam iletişim kutusunu kapatın ve değişiklikleri uygulamak.
Not Sonra disk belleği dosyasının boyutunu değiştirmek için, Windows yeniden başlatmanız istenebilir. Eğer yeniden başlatmanız istenir kadar Windows yeniden başlatıldığında, bu değişikliklerin etkili olması değildir.

Notlar
  • Windows en iyi disk belleği dosyası boyutu, seçimini yapmak için Sistem boyutu başardı. Önerilen minimum boyutu aynı 1,5 kere bilgisayarınıza RAM ve maksimum boyutu için 3 kere bu rakam. Örneğin, RAM, minimum boyutu 256 MB olması 384 MB ve en fazla boyut 1152 MB olmalıdır.
  • En iyi performans için önerilen minimum boyutu az altında ilk boyutunu ayarlamak yok Tüm sürücüler için toplam disk belleği dosyası boyutu. Önerilen boyut aynı 1,5 kere bilgisayarınıza RAM olduğunu. Eğer bir disk belleği dosyası çok büyük Bu uygulama performans olarak tavsiye boyutta azaltmak için disk belleği dosyası bırakmak için iyi. Eğer sık sık programları kullanmak Ancak, onun büyüklüğü artış olabilir grafik programları ve oyunlar gibi bellek kullanımı çok.
  • Güçlü, çünkü bu bilgisayarın performansını azaltmak için bu devre dışı bırakma veya disk belleği dosyası silmek öneririz. Ancak, sıfır olarak, gerek ilk boyutu ve maksimum boyutunu ayarlamak ya da bir disk belleği dosyası silmek için karar Hayır disk belleği dosyası.
Kaynak -- http://support.microsoft.com/kb/308417
Old 20 Haziran 2009, 13:01
Yeni Üye Grubu

Sooooo size çok teşekkür ederiz. Bu bir gidip ne olur bildirin vereceğiz. Sizin tavsiye çok x appreciated
Old 20 Haziran 2009, 13:37
Yeni Üye Grubu

Hybr teşekkürler! D, elle ve sanal bellek artmıştır umarım bu biraz daha iyi çalışmasına yardımcı olur
Old 21 Haziran 2009, 00:33
Yönetici Grubu

Stuff, yardım etmek için sevindim İyi.
Reply

Register

Bookmarks