![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Eğer tüm bilgileri dahil değil Merhaba, ben bu kadar sabırlı yeni yaşıyorum gerekli. Bir var Sistem Modeli: Dell Latitude C510 Sistem türü: X86-PC tabanlı İşlemci: X86 Family 6 Model 11 Stepping 4, Orijinal Intel ~ 1196MHz CPU 1200MHz 1.08GHz, 256MB RAM; Fiziksel hafıza 256.00MB Kullanılabilir hafıza 26.62MB Toplam Sanal Bellek: 2.00GB Mevcut sanal bellek: 1.96GB Ben sahip olan sorun oldukça sık şimdi sonra bilgisayar benim sanal bellek düşük ve bana bu daha yaratmak değildir. Bilgisayar, yavaş donuyor ve çöküyor çalışır. Ben, disk temizleme-ED ve virüs taranabilir - genellikle defragged var. Ben nerede şeyi yeniden biçimlendirme düşünüyor ama ben gerçekten bu dolaşmak için bir ipucu var nokta var. Any suggestions en da diğer sorunlar veya yeniden biçimlendirme için tamir için would be welcome. Many thanks, Chinadoll |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daha sonra, el ile sanal bellek artan denediniz mi?
| |||
| |||
| Merhaba Hybr! D,,) en büyük mutluluk duyacağız ben, ben bile talimatların bu - bir tavsiye (veya tam ayarlamak bile bilmiyordum hiç değil |
|
| |||
| |||
| Çalıştırdığınız işletim sistemi nedir? |
|
| |||
| |||
| It'a Windows XP Professional (Sürüm 5/1/2600 Service Pack 2 Build 2600) |
|
| |||
| |||
| El ile nasıl dosya, sanal bellek sayfalama ve boyutunu değiştirmek için Oturum açmış olması gerekir, bir yönetici veya yönetici grubunun Bu yordamı tamamlamak için bir üyesi olarak. Bilgisayarınız bir ağa bağlıysa, ağ ilke ayarları bu yordamları tamamlamanızı engelleyebilir. El adımları izleyin sanal bellek boyutunu değiştirmek için:
Notlar
|
|
| |||
| |||
| Sooooo size çok teşekkür ederiz. Bu bir gidip ne olur bildirin vereceğiz. Sizin tavsiye çok x appreciated |
|
| |||
| |||
| Hybr teşekkürler! D, elle ve sanal bellek artmıştır umarım bu biraz daha iyi çalışmasına yardımcı olur |
|
| |||
| |||
| Stuff, yardım etmek için sevindim İyi. |
![]() |
|
| Bookmarks |