менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Ноутбук Dell Latitude - Низький Проблеми віртуальної пам'яті

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 червня 2009, 10:07
Нові члени групи

Default Ноутбук Dell Latitude - Низький Проблеми віртуальної пам'яті

Привіт, я новачок в цьому так що будьте терплячими, якщо я не включив всю необхідну інформацію. У мене є
System Model: Dell Latitude C510
Тип системи: X86-ПК на базі
Процесор: x86 Family 6, Model 11, Stepping 4, Genuine Intel ~ 1196MHz
Процесор 1200MHz 1.08GHz, 256MB RAM;
Фізична пам'ять 256.00MB
Доступна пам'ять 26.62MB
Всього віртуальної пам'яті: 2.00GB
Доступно віртуальної пам'яті: 1.96GB

У мене проблема була в тому, що маючи досить часто зараз, то комп'ютер підказує мені, що мою віртуальну пам'ять з низьким і що це створює більше. Комп'ютер працює повільно, замерзає і аварій. Я defragged, очищення диска-ED і вірус відскановані - часто. Я потрапив в точку, де я переформатування розгляді все це, але я дійсно поняття не мають, як йти з цього приводу. Будь-які пропозиції будуть вітати, або для виправлення інших проблем або для переформатування.

Велике спасибі,
Chinadoll
Old 20 червня 2009, 10:12
Адміністратор групи

Ти намагався збільшення віртуальної пам'яті, то вручну?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 20 червня 2009, 10:50
Нові члени групи

Привіт Hybr! D, ні я не, не знаю, що я можу зробити - будь-які рекомендації (або повний набір інструкцій, навіть,) були б дуже вдячні
Old 20 червня 2009, 12:10
Адміністратор групи

Якою ОС ви використовуєте?
Old 20 червня 2009, 12:38
Нові члени групи

It'a Windows XP Professional (версія 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600)
Old 20 червня 2009, 12:51
Адміністратор групи

Як вручну змінити розмір файлу підкачки віртуальної пам'яті

Ви повинні увійти до системи з правами адміністратора або члена групи адміністраторів для виконання цієї процедури. Якщо ваш комп'ютер підключений до мережі, настройки мережної політики можуть завадити виконати цю процедуру.

Щоб вручну змінити розмір віртуальної пам'яті, виконайте наступні дії:
  1. Натисніть Початок, Натисніть Тікати, Введіть команду sysdm.cpl в Відкривати вікна, а потім натисніть клавішу ENTER.
  2. Натисніть Розширений вкладки, а потім у Представлення натисніть Налаштування.
  3. Натисніть Розширений вкладки, а потім у Віртуальна пам'ять натисніть Зміна.
  4. Під Диск [позначка тому], Вибрати диск, що містить файл підкачки, що ви хочете змінити.
  5. Під Розмір файлу підкачки для вибраного диска, Натисніть Особливий розмір, Введіть новий розмір файлу підкачки в мегабайтах (МБ) Оригінальний розмір (МБ) або Максимальний розмір (МБ) вікна, а потім натисніть кнопку Набір.
  6. Натисніть OK Щоб закрити діалогове вікно та застосувати зміни.
Примітка Після того як ви зміните розмір файлу підкачки, вам може знадобитися перезавантаження Windows. Якщо з'являється запит на перезавантаження, зміни не набудуть чинності до перезавантаження Windows.

Нотатки
  • Щоб мати Windows Оберіть оптимальний розмір файлу підкачки, натисніть кнопку Розмір за вибором системи. Рекомендований мінімальний розмір такої ж, як у 1,5 рази обсяг оперативної пам'яті комп'ютера, і в 3 рази, що показник максимального розміру. Наприклад, якщо у вас є 256 Мб оперативної пам'яті, мінімальний розмір становить 384 МБ, а максимальний розмір складає 1152 МБ.
  • Для кращої продуктивності, не встановити початковий розмір менше, ніж мінімальний рекомендований розмір під Загальний об'єм файлу підкачки на всіх дисках. Рекомендований розмір такої ж, як у 1,5 рази обсяг оперативної пам'яті комп'ютера. Це гарна практика для файлу підкачки на її розмір, як рекомендовано продуктивність може зменшитися, якщо файл підкачки розташований дуже великими. Однак, ви можете збільшити його розмір, якщо ви часто використовуєте програми, які використовують багато пам'яті, таких як графічні програми та ігри.
  • Ми настійно рекомендуємо, щоб ви не вимкніть або видаліть файл підкачки, тому що це може зменшити продуктивність комп'ютера. Однак, якщо ви вирішите видалити файл підкачки, встановити як початковий розмір і максимальний розмір до нуля, або натисніть Без файлу підкачки.
Джерело -- http://support.microsoft.com/kb/308417
Old 20 червня 2009, 13:01
Нові члени групи

Спасибо Sooooo дуже багато. Я дам це йти, і нехай ви знаєте, що станеться. Ваші поради дуже оцінили X
Old 20 червня 2009, 13:37
Нові члени групи

Спасибо Hybr! D, I вручну збільшити віртуальної пам'яті і, сподіваюся, це допоможе їй створити трохи краще
Old 21 червня 2009, 00:33
Адміністратор групи

Good Stuff, раді допомогти.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Мій Dell Latitude D531 відбувається збій, з іншої причини. Kristian Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 23 травня 2009 08:47
Dell Latitude D800 Monitor Веде себе дивно Після RAM Встановлення - зелені смужки? mjnice Ноутбуки, КПК & Mobiles 4 11 квітня 2009 06:36
Sprint Pantech PX500 блокує мої Dell Latitude 630, але не моє Toshiba rmartin158 Мережа, Модеми & VoIP 4 2 квітня 2008 23:23
Dell Latitude 630 замків з моєю Sprint Pantech px500 мобільних карток rmartin158 Ноутбуки, КПК & Mobiles 3 27 січня 2008 16:53
Віртуальний проблеми з пам'яттю AJLZ75 Операційні системи Windows 8 31 серпня 2007 13:09
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.