![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я новачок в цьому так що будьте терплячими, якщо я не включив всю необхідну інформацію. У мене є System Model: Dell Latitude C510 Тип системи: X86-ПК на базі Процесор: x86 Family 6, Model 11, Stepping 4, Genuine Intel ~ 1196MHz Процесор 1200MHz 1.08GHz, 256MB RAM; Фізична пам'ять 256.00MB Доступна пам'ять 26.62MB Всього віртуальної пам'яті: 2.00GB Доступно віртуальної пам'яті: 1.96GB У мене проблема була в тому, що маючи досить часто зараз, то комп'ютер підказує мені, що мою віртуальну пам'ять з низьким і що це створює більше. Комп'ютер працює повільно, замерзає і аварій. Я defragged, очищення диска-ED і вірус відскановані - часто. Я потрапив в точку, де я переформатування розгляді все це, але я дійсно поняття не мають, як йти з цього приводу. Будь-які пропозиції будуть вітати, або для виправлення інших проблем або для переформатування. Велике спасибі, Chinadoll |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти намагався збільшення віртуальної пам'яті, то вручну?
| |||
| |||
| Привіт Hybr! D, ні я не, не знаю, що я можу зробити - будь-які рекомендації (або повний набір інструкцій, навіть,) були б дуже вдячні |
|
| |||
| |||
| Якою ОС ви використовуєте? |
|
| |||
| |||
| It'a Windows XP Professional (версія 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600) |
|
| |||
| |||
| Як вручну змінити розмір файлу підкачки віртуальної пам'яті Ви повинні увійти до системи з правами адміністратора або члена групи адміністраторів для виконання цієї процедури. Якщо ваш комп'ютер підключений до мережі, настройки мережної політики можуть завадити виконати цю процедуру. Щоб вручну змінити розмір віртуальної пам'яті, виконайте наступні дії:
Нотатки
|
|
| |||
| |||
| Спасибо Sooooo дуже багато. Я дам це йти, і нехай ви знаєте, що станеться. Ваші поради дуже оцінили X |
|
| |||
| |||
| Спасибо Hybr! D, I вручну збільшити віртуальної пам'яті і, сподіваюся, це допоможе їй створити трохи краще |
|
| |||
| |||
| Good Stuff, раді допомогти. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мій Dell Latitude D531 відбувається збій, з іншої причини. | Kristian | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 23 травня 2009 08:47 |
| Dell Latitude D800 Monitor Веде себе дивно Після RAM Встановлення - зелені смужки? | mjnice | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 11 квітня 2009 06:36 |
| Sprint Pantech PX500 блокує мої Dell Latitude 630, але не моє Toshiba | rmartin158 | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 2 квітня 2008 23:23 |
| Dell Latitude 630 замків з моєю Sprint Pantech px500 мобільних карток | rmartin158 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 27 січня 2008 16:53 |
| Віртуальний проблеми з пам'яттю | AJLZ75 | Операційні системи Windows | 8 | 31 серпня 2007 13:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |