![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Тази сутрин се показват иконите за 15 секунди и след това там няма. Това се случва отново и отново. Система resrore показва само последната точка за възстановяване преди да напиша това станало, всички са за почивка няма. Опитах се възстанови, но все пак едно и също нещо започва веднага. МОЛЯ, всякакви идеи? про XP SP2 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво икони са отиваш? вероятно вирус
| |||
| |||
| Здравей vic66. се чувстваш по-добре? ![]() Били ли сте изтеглили нещо напоследък? |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, че синът ми ти казвам! Файлове всеки vwhere. Чувствам се добре, докато тази сутрин cew27all иконите на работния плот, дори задачите! те се върнат на всеки 20 секунди, или evilfantasy арго дънер относно използването на PC приятели Pleaes опитам да помогна! EVERYTHING SO FAR СТРОИТЕЛСТВО ДОБРА АКО АЗ МОГА OPEN ICONTRAY например квадрат намерени zilch! ![]() ! |
|
| |||
| |||
| Можеш ли да получите онлайн от всички? Ето една малка програма, която би могла да помогне. Просто провери всички от кутии и нека работа. Това няма да боли нищо. http://djlizard.net.nyud.net:8080/so...v0.60.0.24.zip Също така отидете на Add / Remove Programs и ако видя нещо ново е намерила там. Може би деинсталирането на най-новите файлове за изтегляне. Един по един път може да помогне. |
|
| |||
| |||
| Благодаря за помощта, но motherinlaw предлага нов OS, PC е готова в магазин. Onceagain благодаря за отделеното време и помощ. Виктор |
|
| |||
| |||
| ОК, добър късмет. Посетете TCF Downloads Площ за да получите добри безплатни програми за защита, докато сте онлайн с новата OS. Запомни безплатни версии са също толкова добри като платени такива. Надявам се нещата вървят добре, да ме уведомите, ако имате нужда от допълнителна помощ. Сейф Сърфинг! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| В Quad-Core, 1-KW, течно охлаждане Desk | evilfantasy | Изключено Тема Дискусия | 12 | 10 Юни 2009 10:15 |
| Нежелан Снимка на Desk Нагоре | Спарки | Общи Софтуер Чат | 11 | 9 Март 2009 18:12 |
| Помогни ми да намеря този компютър бюрото? моля | pete21 | Изключено Тема Дискусия | 11 | 13 ноември 2008 12:16 |
| Desk Най Фото проблем | katiecoos | Общи Софтуер Чат | 3 | 23rd Jul 2008 08:01 |
| Мишка / Desk Query | Gazmondo | Общи Хардуер Чат | 18 | 20 март, 2008 03:04 |
| Нишка Инструменти | |
| |