![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, Ráno ikony za 15 sekund a pak odešla. To se stává znovu a znovu. Systém resrore pouze poslední bod obnovení napište před tímto stalo, všechny ostatní jsou pryč. Stále se pokusil obnovit ale totéž začíná ihned. Prosím, jakékoli nápady? XP Pro SP2 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ikony, co se chystáte? možná virus
| |||
| |||
| Ahoj vic66. se cítíte lépe? ![]() Už jste si stáhli něco v poslední době? |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, že můj syn i vám! BitTorrent každý vwhere. Dobrý pocit, až dnes ráno cew27all ikony na ploše iv panelu! se vrátí každých 20 sekund nebo tak evilfantasy převýšení přihlásit pomocí přátel ks Pleaes snažit pomoct! VŠECHNO SO FAR DÍLA SPRÁVNÁ jestli můžu OPEN ICONTRAY například čtverečkované nalezeno nula! ![]() ! |
|
| |||
| |||
| Dostanete se na on-line? Zde je malý program, který by mohl pomoci. Stačí zkontrolovat všechny z krabice a nechat ho pracovat. To nebude nic bolet. http://djlizard.net.nyud.net:8080/so...v0.60.0.24.zip Také přidat / odebrat programy a podívejte se, jestli něco nového se tam dostal. Možná odinstalací posledních BitTorrent. Jednou za čas by mohl pomoci. |
|
| |||
| |||
| Děkujeme za vaši pomoc, ale motherinlaw nabízené nové os, PC je vše připraveno na prodejně. Onceagain děkuji za váš čas a pomoc. Victor |
|
| |||
| |||
| OK, hodně štěstí. Navštivte TCF stažení kraj získat dobré bezplatné programy na ochranu a zároveň on-line s novým OS. Zapamatovat si zdarma verze jsou stejně dobré jako ty placené. Doufám, že to dobře, dejte mi vědět, pokud budete potřebovat další pomoc. Bezpečné surfování! |