![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, Šį rytą piktogramos atsiranda per 15 sekundžių ir tada dingo. Tai atsitinka, vėl ir vėl. Sistemos resrore rodo tik paskutinio atkūrimo tašką rašyti prieš tai atsitiko, visi kiti dingo. Dar bandė atkurti, bet tas pats prasideda iš karto. PLEASE, bet idėjų? XP Pro SP2 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas Smailus eini? Galimas virusas
| |||
| |||
| Hi vic66. Are you feeling geriau? ![]() Ar turite kažką atsisiuntė neseniai? |
|
| |||
| |||
| Hi all, kad mano sūnus, aš tau! BitTorrent kas vwhere. Feeling Good iki šio ryto cew27all piktogramas darbalaukyje net užduočių! jie sugrįžta kas 20 sekundžių, arba tiek, evilfantasy cant Prisijungti naudojant draugai PC Pleaes stengiasi padėti! VISKAS SO FAR veikia gerai, jei aš galiu OPEN ICONTRAY Pavyzdžiui kvadratėliais rasti Nulis! ![]() ! |
|
| |||
| |||
| Galite gauti internete adresu visiems? Čia yra maža programa, kuri gali padėti. Tiesiog pažymėkite visus dėžės ir leiskite jam dirbti. It won't hurt anything. http://djlizard.net.nyud.net:8080/so...v0.60.0.24.zip Be to, eiti į Add / Remove Programs ir pažiūrėti, ar nieko naujo jau įsigijo ten. Gal pašalinti naujausių parsisiųsti. Vienu metu gali padėti. |
|
| |||
| |||
| Dėkojame už jūsų pagalbą, tačiau motherinlaw siūloma nauja OS, PC yra visos parduotuvės pasiruošę. Onceagain Dėkojame už Jūsų laiką ir padėti. Viktoras |
|
| |||
| |||
| Gerai, sėkmės. Aplankykite TCF Atsisiuntimai Plotas gauti geros nemokamas programas, kad apsaugotų jus, o internete su nauja OS. Prisiminti nemokama versija yra tokia pat gera, kaip tie sumokėjo. Hope viskas vyks gerai, leiskite man žinoti, jei jums reikia daugiau pagalbos. Saugus Surfing! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Quad-Core, 1 kW, aušinamus Desk | evilfantasy | Off Topic Discussion | 12 | Birželis 10, 2009 10:15 |
| Nepageidaujamo paveikslėlį Desk Top | Sparky | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 11 | 9 kovas 2009 18:12 |
| Padėkite man rasti šio kompiuterio stalo? prašau | pete21 | Off Topic Discussion | 11 | Lapkritis 13, 2008 12:16 |
| Desk top Nuotraukų problema | katiecoos | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 23 liepa 2008 08:01 |
| Pelės / Desk Užklausa | Gazmondo | General Hardware Chat | 18 | Kovas 20, 2008 03:04 |
| Temos įrankiai | |
| |