![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, Azi dimineata pictograme apar timp de 15 secunde si apoi a plecat. Acest lucru se întâmplă iar si iar. Sistemul de resrore arată doar ultimul punct de restaurare înainte de a scrie acest happend, restul toate au dispărut. Încercat încă de restaurare, dar acelaşi lucru începe imediat. Te rog, orice idei? XP Pro SP2 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| icoane ce se duc? eventual un virus
| |||
| |||
| Max vic66. te simţi mai bine? ![]() Te-ai descarcat de ceva recent? |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, ca fiu de-al meu sa-ti spun! download-uri în fiecare vwhere. Te simti bine până în această dimineaţă cew27all pictogramele de pe desktop chiar de activităţi!!! se întorc la fiecare 20 secunde, sau evilfantasy cant jurnal cu privire la utilizarea prieteni PC Pleaes încearcă să ajute! TOTUL măsura LUCRARI bine dacă am posibilitatea să deschideţi ICONTRAY de exemplu, un pătrat găsit zilch! ![]() ! |
|
| |||
| |||
| Poţi să-online la toate? Aici este un mic program care ar putea ajuta. Doar verifica toate cutiile şi lăsaţi-o să se lucreze. Acesta nu va doare nimic. http://djlizard.net.nyud.net:8080/so...v0.60.0.24.zip De asemenea, du-te la Add / Remove Programs si vezi daca-i nimic nou acolo. Poate dezinstalarea cele mai recente download-uri. Unul la un moment dat ar putea ajuta. |
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru ajutor, dar motherinlaw oferite de noi sisteme de operare, PC-ul este gata de la magazin. Onceagain multumesc pentru timpul acordat şi pentru a ajuta. Victor |
|
| |||
| |||
| OK, noroc. Vizitaţi TCF Downloads Area pentru a obţine gratuit bune programe pentru a vă proteja în timp ce online cu noul sistem de operare. Amintiţi-vă gratuit versiuni sunt la fel de bune ca cele plătite. Sper ca lucrurile merg bine, lasă-mă să ştiu dacă aveţi nevoie de mai mult ajutor. Navigarea în siguranţă! |