![]() |
|
| |||
| |||
| Merhabalar, Bu sabah simgeler 15 saniye süreyle görüntülenir ve sonra gitti. Bunun üzerine tekrar tekrar. Sistem resrore sadece son geri yükleme noktası gösterir Bu happend önce yazmak, tüm geri kalan gitti. Ama hala geri çalıştı aynı şeyi hemen başlar. Lütfen, herhangi bir fikirler? XP Pro sp2 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| simgeleri ne olacak? muhtemelen bir virüs
| |||
| |||
| Merhaba vic66. daha iyi hissediyorsun? ![]() Indirdiğiniz şey yakın mı? |
|
| |||
| |||
| Merhabalar, benim i bu oğlu size! indirme her vwhere. Iyi bu sabaha kadar Hissediyorum masaüstünde cew27all simgeleri bile görev! geri her 20 saniye kadar gelir Arkadaş kullanarak evilfantasy cant giriş PC Pleaes yardım etmeye çalışın! HERŞEY SO FAR Eğer açık ICONTRAY İYİ ÇALIŞMALAR bir hiç olan kimse bulunamadı kare örneğin! ![]() ! |
|
| |||
| |||
| Tüm online olarak alabilir miyim? İşte yardımcı olabilecek küçük bir programdır. Tüm kutuları kontrol ve çalışma sağlar. Bu acı bir şey değildir. http://djlizard.net.nyud.net:8080/so...v0.60.0.24.zip Ayrıca eklemek gitmek / programları kaldırmak ve yeni bir şey orada kazanılmış var. Belki en son indirme kaldırma. Bir anda yardımcı olabilir. |
|
| |||
| |||
| Yardımınız için teşekkür ederim, ama motherinlaw yeni OS teklif, PC tüm dükkanında hazır. Onceagain zaman ve yardım için teşekkür ederiz. Victor |
|
| |||
| |||
| Tamam, iyi şanslar. Ziyaret TCF Yüklemeler Alan seni korumak için iyi ücretsiz programlar için ise, yeni işletim sistemi ile online. Unutmayın ücretsiz sürümü olarak ödenen olanlar olarak iyi. Umarım iyi şeyler gidin, eğer daha fazla yardıma gerek duyarsanız, bana bildirin. Güvenli Sörf! |
![]() |
|
| Bookmarks |