![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Сьогодні вранці ікон з'являється протягом 15 секунд А потім пішов. Це відбувається знову і знову. Система resrore показує тільки останній пункт відновлення Створити відбулися до цього, зникли всі інші. Ще намагалися відновити, але те ж саме починається зараз. БУДЬ ЛАСКА, будь-який ідеї? XP Pro SP2 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Значки, що відбувається? можливо вірус
| |||
| |||
| Привіт vic66. Ви відчували себе краще? ![]() Ви завантажили все останнім часом? |
|
| |||
| |||
| Привіт усім, що мій син скажу я вам! Завантаження кожен vwhere. Feeling Good до сьогоднішнього ранку cew27all іконки на робочому столі, навіть панель задач! вони повертаються кожні 20 секунд або близько того evilfantasy нахиляє Вхід з друзями PC Pleaes постараємося допомогти! ПОКИ ВСЕ РОБОТИ добре, якщо я відкриваю ICONTRAY Наприклад квадратів знайдені пшик! ![]() ! |
|
| |||
| |||
| Ви можете отримати в мережі на всіх? Ось невелика програмка, яка може допомогти. Просто перевірте всі ящики і дозволити їй діяти. Це не зашкодить нічого. http://djlizard.net.nyud.net:8080/so...v0.60.0.24.zip Також Перейти на Add / Remove Programs і подивитися, якщо нічого нового не отримав там. Може бути, видалення останнього завантаження. Один в той час, може допомогти. |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за вашу допомогу, але свекруха запропонувала нову ОС, ПК готовий у магазині. Onceagain дякую за ваш час і допомогу. Віктор |
|
| |||
| |||
| Добре, удачі. Відвідайте ФМС Downloads Area щоб отримати хороші безкоштовні програми, щоб захистити вас у той час як онлайн з новою ОС. Пам'ятайте безкоштовної версії так само добре, як платні. Надії все йде добре, дай мені знати, якщо вам потрібна додаткова допомога. Безпечний серфінг! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Quad-Core, 1 кВт з рідинним охолодженням стіл | evilfantasy | Off Topic Discussion | 12 | 10 червня 2009 10:15 |
| Небажані картинку на робочому столі | Sparky | General Software чат | 11 | 9 березня 2009 18:12 |
| Допоможіть мені знайти цей комп'ютер стіл? будь ласка | pete21 | Off Topic Discussion | 11 | 13 листопада 2008 12:16 |
| Фото для робочого столу проблема | katiecoos | General Software чат | 3 | 23 липня 2008 08:01 |
| Миші / бюро запитів | Gazmondo | Генеральний обладнання чат | 18 | 20 березня 2008 03:04 |
| Різьба Інструменти | |
| |