![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Whats случи на работния плот, аз наскоро си fomatted тя .. два пъти в действителност, но много бавно. Току-що се опита да го използва и една страница показва съобщението: Не може да се намери сървъра или DNS грешка Internet Explorer В пясък таймер остава на екрана, за много дълго време и накрая, когато страницата е заредена не всички страници отворени. Какво се е случило, че е работил добре, докато преди няколко дни? Как мога да се коригира това? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
1. Можеш ли да видиш всеки интернет страниците на всички? 2. Как да получите достъп до интернет? Посредством хъб или чрез USB модем?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| [цитат = Mike0001; 105116] Можеш ли да предостави следната информация? 1. Можеш ли да видиш всеки интернет страниците на всички? 2. Как да получите достъп до интернет? Посредством хъб или чрез USB модем? [/ Цитат Само някои страници в интернет, открити след дългото чакане и съм достъп до Интернет чрез модем. В intenet работи, както аз съм на линия в момента чрез моя лаптоп. |
|
| |||
| |||
| Това просто звучи като бавна връзка. Да скорост тест thinkbroadband.com и ни кажете какво ще получите. След това се повтаря на всеки няколко часа.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Благодаря за четене ..... трябваше да преформатирате пак имаше съобщение, да ми кажеш Терес фатална системна грешка. Нищо не бе happenind ... не .... не интернет страници каквато. Нейната ОК за сега, след reformatt ... Все пак аз съм седи на ръба на моя стол този нещо ще се объркат отново. Да видя! За сега всичко е добре. Благодарности. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Грешка в сървъра в '/' кандидатстване. | 961 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 26-ти октомври 2009 г 11:03 |
| Отдалечен работен плот, но не могат да намерят. | Computerstu | Windows операционни системи | 2 | 17-ти юли 2009 14:54 |
| DNS грешка - Server не може да се намери | cousinjack | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 5 | 17 Дек 2008 14:10 |
| Осъществяване ми десктоп сървър? | tomthedrummer1992 | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 18 Юли 2008 16:08 |
| Не можете да намерите Моите документи след диска чете грешка | stinger107 | Дискове & сменяемите носители | 14 | 11 Feb 2008 10:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |