menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Desktop Po přepracování - Nelze najít server nebo DNS Chyba

Reply

Thread Nástroje
Old 10 března 2009, 11:33
Člen Skupina

Default Desktop Po přepracování - Nelze najít server nebo DNS Chyba

Co se stalo na plochu, jsem nedávno znovu fomatted ho .. dvakrát ve skutečnosti, ale velmi pomalá. Jen jsem se snažil používat a stránky zobrazuje zpráva:
Nelze najít server nebo DNS Chyba
Internet Explorer

Písek časovač zůstává na obrazovce po velmi dlouhou dobu, a nakonec, když se stránka načte všechny otevřené stránky. Co se stalo, že pracuje v pořádku až před pár dny? Jak mohu opravit to?
Old 11 března 2009, 08:18
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Tinkerbell View Post
Co se stalo na plochu, jsem nedávno znovu fomatted ho .. dvakrát ve skutečnosti, ale velmi pomalá. Jen jsem se snažil používat a stránky zobrazuje zpráva:
Nelze najít server nebo DNS Chyba
Internet Explorer

Písek časovač zůstává na obrazovce po velmi dlouhou dobu, a nakonec, když se stránka načte všechny otevřené stránky. Co se stalo, že pracuje v pořádku až před pár dny? Jak mohu opravit to?
Můžete mi poskytnout tyto informace?

1. Vidíte nějaký internetových stránkách na všech?
2. Jak se Vám přístup k internetu? Přes rozbočovač USB nebo přes modem?

Old 12 března 2009, 04:54
Člen Skupina

[quote = Mike0001; 105116] Můžete mi poskytnout tyto informace?

1. Vidíte nějaký internetových stránkách na všech?
2. Jak se Vám přístup k internetu? Přes rozbočovač USB nebo přes modem? [/ Quote

Pouze některé stránky na internetu otevřít po dlouhé počkat a jsem přístup k internetu přes modem. Na intenet pracuje, jak jsem zde hned přes můj notebook.
Old 13 března 2009, 05:47
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Tinkerbell View Post
internet přes modem. Na intenet pracuje, jak jsem zde hned přes můj notebook.
To prostě zní jako pomalé připojení. Do rychlosti test na thinkbroadband.com a řekněte nám, co máte. Potom opakujte každých pár hodin.

Old 19 března 2009, 03:08
Člen Skupina

Díky za čtení ..... jsem musel přeformátovat ještě tam byla zpráva říká mi theres fatální chyba systému. Nic nebylo happenind ... no .... internetových stránkách vůbec ne. Jeho ok teď po reformatt ... ale já jsem sedí na okraji židle mého to je něco pokazí wil znovu. Umožňuje vidět! Nyní je vše dobře. Díky.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Server Error in '/' Application. 961 Webových prohlížečů & FTP Klienti 0 26.října 2009 11:03
Vzdálená plocha na ale nelze najít. Computerstu Operační systémy Windows 2 17.července 2009 14:54
DNS Error - Server cannot be found cousinjack Webových prohlížečů & FTP Klienti 5 17. prosince 2008 14:10
Tvorba mého desktopu serveru? tomthedrummer1992 Sítě, Modemy & VoIP 3 18. červenec 2008 16:08
Nelze najít složku Dokumenty po disk read error stinger107 Drives & Removable Media 14 11. února 2008 10:59
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.