![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Co se stalo na plochu, jsem nedávno znovu fomatted ho .. dvakrát ve skutečnosti, ale velmi pomalá. Jen jsem se snažil používat a stránky zobrazuje zpráva: Nelze najít server nebo DNS Chyba Internet Explorer Písek časovač zůstává na obrazovce po velmi dlouhou dobu, a nakonec, když se stránka načte všechny otevřené stránky. Co se stalo, že pracuje v pořádku až před pár dny? Jak mohu opravit to? |
|
| |||
| |||
| Citace:
1. Vidíte nějaký internetových stránkách na všech? 2. Jak se Vám přístup k internetu? Přes rozbočovač USB nebo přes modem?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| [quote = Mike0001; 105116] Můžete mi poskytnout tyto informace? 1. Vidíte nějaký internetových stránkách na všech? 2. Jak se Vám přístup k internetu? Přes rozbočovač USB nebo přes modem? [/ Quote Pouze některé stránky na internetu otevřít po dlouhé počkat a jsem přístup k internetu přes modem. Na intenet pracuje, jak jsem zde hned přes můj notebook. |
|
| |||
| |||
| To prostě zní jako pomalé připojení. Do rychlosti test na thinkbroadband.com a řekněte nám, co máte. Potom opakujte každých pár hodin.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Díky za čtení ..... jsem musel přeformátovat ještě tam byla zpráva říká mi theres fatální chyba systému. Nic nebylo happenind ... no .... internetových stránkách vůbec ne. Jeho ok teď po reformatt ... ale já jsem sedí na okraji židle mého to je něco pokazí wil znovu. Umožňuje vidět! Nyní je vše dobře. Díky. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Server Error in '/' Application. | 961 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 26.října 2009 11:03 |
| Vzdálená plocha na ale nelze najít. | Computerstu | Operační systémy Windows | 2 | 17.července 2009 14:54 |
| DNS Error - Server cannot be found | cousinjack | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 5 | 17. prosince 2008 14:10 |
| Tvorba mého desktopu serveru? | tomthedrummer1992 | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 18. červenec 2008 16:08 |
| Nelze najít složku Dokumenty po disk read error | stinger107 | Drives & Removable Media | 14 | 11. února 2008 10:59 |
| Thread Nástroje | |
| |