μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Μετά την αναδιάταξη Desktop - Δεν είναι δυνατή η εύρεση του διακομιστή ή υπάρχει σφάλμα DNS

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10 Μαρτίου 2009, 11:33
Μέλος Ομάδα

Default Μετά την αναδιάταξη Desktop - Δεν είναι δυνατή η εύρεση του διακομιστή ή υπάρχει σφάλμα DNS

Τι συνέβη στην επιφάνεια εργασίας, πρόσφατα εκ νέου fomatted είναι .. δύο φορές στην πραγματικότητα, αλλά η πολύ αργή. Απλά προσπάθησε να το χρησιμοποιήσει και μια σελίδα που εμφανίζει το μήνυμα:
Δεν είναι δυνατή η εύρεση του διακομιστή ή υπάρχει σφάλμα DNS
Internet Explorer

Η άμμος χρονόμετρο παραμένει στην οθόνη για πάρα πολύ καιρό και τελικά όταν μια σελίδα είναι να μην φορτωθούν όλες τις σελίδες ανοικτές. Αυτό που συνέβη ήταν εργασίας ok μέχρι πριν από λίγες μέρες; Πώς μπορώ να διορθώσει αυτό;
Old 11 Μαρτίου 2009, 08:18
Ομάδα Δωρητών

Default Μετά την αναδιάταξη Desktop - Δεν είναι δυνατή η εύρεση του διακομιστή ή υπάρχει σφάλμα DNS

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας tinkerbell View Post
Τι συνέβη στην επιφάνεια εργασίας, πρόσφατα εκ νέου fomatted είναι .. δύο φορές στην πραγματικότητα, αλλά η πολύ αργή. Απλά προσπάθησε να το χρησιμοποιήσει και μια σελίδα που εμφανίζει το μήνυμα:
Δεν είναι δυνατή η εύρεση του διακομιστή ή υπάρχει σφάλμα DNS
Internet Explorer

Η άμμος χρονόμετρο παραμένει στην οθόνη για πάρα πολύ καιρό και τελικά όταν μια σελίδα είναι να μην φορτωθούν όλες τις σελίδες ανοικτές. Αυτό που συνέβη ήταν εργασίας ok μέχρι πριν από λίγες μέρες; Πώς μπορώ να διορθώσει αυτό;
Μπορείτε να μου δώσετε τις ακόλουθες πληροφορίες;

1. Μπορείτε να δείτε οποιοσδήποτε σελίδες του internet σε όλα;
2. Πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Internet; Μέσω ενός κόμβου ή μέσω USB modem;

Old 12 Μαρτίου 2009, 04:54
Μέλος Ομάδα

[παραθέτω Mike0001 =? 105116] Μπορείτε να μου δώσετε τις ακόλουθες πληροφορίες;

1. Μπορείτε να δείτε οποιοσδήποτε σελίδες του internet σε όλα;
2. Πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Internet; Μέσω ενός κόμβου ή μέσω USB μόντεμ; [/ παραθέτω

Μόνο ορισμένες σελίδες στο διαδίκτυο ανοικτό μετά από μια μακρά αναμονή και έχω πρόσβαση στο internet μέσω μόντεμ. Το intenet εργάζεται όπως είμαι τώρα σε απευθείας σύνδεση μέσω φορητού υπολογιστή μου.
Old 13 Μαρτίου, 2009, 05:47
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας tinkerbell View Post
Σύνδεση Internet μέσω modem. Το intenet εργάζεται όπως είμαι τώρα σε απευθείας σύνδεση μέσω φορητού υπολογιστή μου.
Αυτό ακούγεται λίγο μια αργή σύνδεση. Να με ταχύτητα δοκιμής κατά την thinkbroadband.com και να μας πείτε τι έχετε. Στη συνέχεια επαναλάβετε κάθε λίγες ώρες.

Old 19 Μαρτίου 2009, 03:08
Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για την ανάγνωση ..... είχα να επαναμορφοποιήσει ακόμη φορά υπήρξε ένα μήνυμα λέγοντάς μου Theres ένα μοιραίο σφάλμα του συστήματος. Τίποτα δεν ήταν happenind ... δεν .... δεν διαδικτύου σελίδες απολύτως. Το ok για την ώρα ... μετά reformatt ωστόσο είμαι συνεδρίαση στην άκρη του προέδρου μου thats Wil κάτι πάει στραβά και πάλι. Ας δούμε! Προς το παρόν όλα είναι καλά. Ευχαριστώ.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Server Error in '/' Application. 961 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 0 26 Οκτωβρίου, 2009 11:03
Remote Desktop αλλά δεν είναι δυνατό να εντοπίσει. Computerstu Λειτουργικά συστήματα Windows 2 17 Ιούλη του 2009 14:54
DNS Error - Server δεν μπορεί να βρεθεί σε cousinjack Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 5 17 Δεκ. 2008 14:10
Κάνοντας έναν διακομιστή στην επιφάνεια εργασίας μου; tomthedrummer1992 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 18 Ιουλ 2008 16:08
Δε μπορείτε να βρείτε έγγραφά μου μετά από ένα δίσκο διαβάσει λάθος stinger107 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 14 11 Φεβ 2008 10:59
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.