![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Što se dogodilo na radnoj površini, nedavno sam ga ponovno fomatted .. dvaput u stvari, ali je jako sporo. JA pravedan pokušao ga koristiti i stranice prikazuje poruku: Ne može pronaći ili DNS poslužitelj Greška Internet Explorer Pijesak vremena ostaje na zaslonu za jako dugo vremena i na kraju, kada se stranica učita ne otvarati sve stranice. Što se dogodilo da je radno ok do prije nekoliko dana? Kako mogu ispraviti ovaj? |
|
| |||
| |||
| Quote:
1. Mogu li vidjeti svaki na svim internet stranicama? 2. Kako Vam se pristup internetu? Putem koncentratora ili preko USB modem?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| [quote = Mike0001; 105116] Možete li mi dati slijedeće informacije? 1. Mogu li vidjeti svaki na svim internet stranicama? 2. Kako Vam se pristup internetu? Putem koncentratora ili preko USB modem? [/ Quote Samo neke stranice na internetu otvoriti nakon dugo čekati, a ja sam pristup internetu preko modema. The intenet radi kao što sam ja upravo sada online preko moj laptop. |
|
| |||
| |||
| To samo zvuči kao spore veze. Napravite test na brzinu thinkbroadband.com i javite nam što dobijete. Onda ponovite svakih nekoliko sati.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Thanks for reading ..... morao sam reformatizovati opet nije bilo poruku telling me theres koban sistemska pogreška. Ništa nije happenind ... no .... nema internet stranice što god. Njegova ok, za sada, nakon reformatt ... ipak sam ja sjedio na rubu stolice moga nešto taj će otići krivo opet. Omogućuje vidjeti! Za sada je sve dobro. Hvala. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Server Error in '/' Application. | 961 | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 26 listopad 2009 11:03 |
| Remote Desktop dana, ali ne može pronaći. | Computerstu | Windows Operating Systems | 2 | 17 srpanj 2009 14:54 |
| DNS Error - Server ne može biti pronađen | cousinjack | Web Browsers & FTP Klijenti | 5 | 17. prosinac 2008 14:10 |
| Upućivanje moj radna površina poslužitelj? | tomthedrummer1992 | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 18. srpnja 2008 16:08 |
| Ne možete naći My Documents nakon disk read error | stinger107 | Drives & Izmjenjivi mediji | 14 | 11. veljača 2008 10:59 |
| Thread Tools | |
| |