kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Asztali után újra - nem található, vagy DNS szerver hiba

Reply

Téma eszközök
Old Március 10, 2009, 11:33
Csoport tagja

Mi történt az asztalra, én nemrég újra fomatted ez .. kétszer is tény, de nagyon lassú. Én csak próbáltam használni, és egy oldalon megjelenik az üzenet:
Nem található, vagy DNS szerver hiba
Internet Explorer

A homok időmérő marad a képernyőn, egy nagyon hosszú idő, és végül az oldal betöltésekor nem minden oldalt nyit. Mi történt, hogy működik az OK-ra, míg néhány nappal ezelőtt? Hogyan lehet helyreállítani?
Old Március 11, 2009, 08:18
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by tinkerbell View Post
Mi történt az asztalra, én nemrég újra fomatted ez .. kétszer is tény, de nagyon lassú. Én csak próbáltam használni, és egy oldalon megjelenik az üzenet:
Nem található, vagy DNS szerver hiba
Internet Explorer

A homok időmérő marad a képernyőn, egy nagyon hosszú idő, és végül az oldal betöltésekor nem minden oldalt nyit. Mi történt, hogy működik az OK-ra, míg néhány nappal ezelőtt? Hogyan lehet helyreállítani?
Tud a következő információkat?

1. Can you see bármely internetes oldalak egyáltalán?
2. Hogyan tudja elérni az Internetet? Via hub vagy keresztül egy USB modem?

Old Március 12, 2009, 04:54
Csoport tagja

[quote = Mike0001; 105116] Tud a következő információkat?

1. Can you see bármely internetes oldalak egyáltalán?
2. Hogyan tudja elérni az Internetet? Via hub vagy keresztül egy USB modem? [/ Quote

Csak néhány oldalt az Interneten nyílt hosszú várakozás után, és én vagyok az internetről keresztül modem. Az intenet dolgozik, mint én most online via my laptop.
Old Március 13, 2009, 05:47
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by tinkerbell View Post
interneten keresztül, a modemet. Az intenet dolgozik, mint én most online via my laptop.
Ez egyszerűen hangzik, mint egy lassú kapcsolat. Nem a sebesség vizsgálatot thinkbroadband.com, és mondd el, mit kap. Ezután ismételjük meg néhány óra alatt.

Old Március 19, 2009, 03:08
Csoport tagja

Thanks for reading ..... volt arra, hogy ismét ott volt egy üzenet mondta, ott egy végzetes hiba. Semmi nem volt ... nem happenind internet .... No pages whatsoever. Az OK után most reformatt ... de én ül szélén székemen thats wil valami elromlik újra. Lets see! Most minden jól van. Köszönöm.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.