![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mi történt az asztalra, én nemrég újra fomatted ez .. kétszer is tény, de nagyon lassú. Én csak próbáltam használni, és egy oldalon megjelenik az üzenet: Nem található, vagy DNS szerver hiba Internet Explorer A homok időmérő marad a képernyőn, egy nagyon hosszú idő, és végül az oldal betöltésekor nem minden oldalt nyit. Mi történt, hogy működik az OK-ra, míg néhány nappal ezelőtt? Hogyan lehet helyreállítani? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
1. Can you see bármely internetes oldalak egyáltalán? 2. Hogyan tudja elérni az Internetet? Via hub vagy keresztül egy USB modem?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| [quote = Mike0001; 105116] Tud a következő információkat? 1. Can you see bármely internetes oldalak egyáltalán? 2. Hogyan tudja elérni az Internetet? Via hub vagy keresztül egy USB modem? [/ Quote Csak néhány oldalt az Interneten nyílt hosszú várakozás után, és én vagyok az internetről keresztül modem. Az intenet dolgozik, mint én most online via my laptop. |
|
| |||
| |||
| Ez egyszerűen hangzik, mint egy lassú kapcsolat. Nem a sebesség vizsgálatot thinkbroadband.com, és mondd el, mit kap. Ezután ismételjük meg néhány óra alatt.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Thanks for reading ..... volt arra, hogy ismét ott volt egy üzenet mondta, ott egy végzetes hiba. Semmi nem volt ... nem happenind internet .... No pages whatsoever. Az OK után most reformatt ... de én ül szélén székemen thats wil valami elromlik újra. Lets see! Most minden jól van. Köszönöm. |