פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

שולחן העבודה לאחר Reformatting - לא ניתן למצוא את שרת ה-DNS או שגיאה

Reply

שרשרת כלים
Old 10 מרס 2009, 11:33
חבר קבוצת

Default שולחן העבודה לאחר Reformatting - לא ניתן למצוא את שרת ה-DNS או שגיאה

מה קרה על שולחן העבודה, אני לאחרונה מחדש את זה .. פעמיים fomatted למעשה, אבל מאוד איטית. אני רק ניסיתי להשתמש בדף זה מציג את ההודעה הבאה:
לא ניתן למצוא את שרת ה-DNS או שגיאה
Internet Explorer

שעון חול נשארת על המסך למשך זמן רב מאוד, בסופו של דבר, כאשר דף נטען לא לפתוח את כל הדפים. מה קרה זה היה אישור עבודה עד לפני מספר ימים, איך אני יכול לתקן את זה?
Old 11 מרס 2009, 08:18
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tinkerbell View Post
מה קרה על שולחן העבודה, אני לאחרונה מחדש את זה .. פעמיים fomatted למעשה, אבל מאוד איטית. אני רק ניסיתי להשתמש בדף זה מציג את ההודעה הבאה:
לא ניתן למצוא את שרת ה-DNS או שגיאה
Internet Explorer

שעון חול נשארת על המסך למשך זמן רב מאוד, בסופו של דבר, כאשר דף נטען לא לפתוח את כל הדפים. מה קרה זה היה אישור עבודה עד לפני מספר ימים, איך אני יכול לתקן את זה?
האם אתה יכול לספק את המידע הבא?

1. האם אתה יכול לראות כל דפי אינטרנט בכלל?
2. איך את הגישה לאינטרנט? באמצעות הרכזת או באמצעות כבל USB במודם?

Old 12 מרס 2009, 04:54
חבר קבוצת

[quote = Mike0001; 105116] אתה יכול לספק את המידע הבא?

1. האם אתה יכול לראות כל דפי אינטרנט בכלל?
2. איך את הגישה לאינטרנט? באמצעות הרכזת או באמצעות כבל USB במודם? [/ Quote

רק כמה דפים באינטרנט לפתוח לאחר הרבה לחכות ואני גישה לאינטרנט באמצעות מודם. את intenet פועל לי עכשיו מקוון דרך הנייד שלי.
Old 13 מרס 2009, 05:47
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tinkerbell View Post
לאינטרנט באמצעות מודם. את intenet פועל לי עכשיו מקוון דרך הנייד שלי.
זה פשוט נשמע כמו חיבור איטי. לעשות בדיקת מהירות ב thinkbroadband.com ולספר לנו מה אתה מקבל. אז אני חוזר כל כמה שעות.

Old 19 מרס 2009, 03:08
חבר קבוצת

תודה על הקריאה ..... הייתי צריך לאתחל מחדש עדיין שוב היה אומר לי הודעה theres חמור שגיאת מערכת. שום דבר לא היה happenind ... .... לא דפי אינטרנט כלשהו. לעת עתה את אישור לאחר reformatt ... עם זאת, אני יושב על קצה הכיסא שלי thats Wil משהו להשתבש שוב. מאפשר לראות! לעת עתה הכל טוב. תודה.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Server Error in '/' Application. 961 דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 0 26 אוקטובר 2009 11:03
שולחן עבודה מרוחק 'ב, אך אינו מוצא. Computerstu מערכות ההפעלה Windows 2 17 יולי 2009 14:54
DNS שגיאה - השרת לא נמצא cousinjack דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 5 -17 דצמבר 2008 14:10
עושה את שולחן העבודה של השרת? tomthedrummer1992 רישות, מודמים & VoIP 3 18 יולי 2008 16:08
לא ניתן למצוא את המסמכים שלי אחרי הדיסק קרא שגיאה stinger107 כוננים & נשלפת 14 11th פברואר 2008 10:59
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.