![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| מה קרה על שולחן העבודה, אני לאחרונה מחדש את זה .. פעמיים fomatted למעשה, אבל מאוד איטית. אני רק ניסיתי להשתמש בדף זה מציג את ההודעה הבאה: לא ניתן למצוא את שרת ה-DNS או שגיאה Internet Explorer שעון חול נשארת על המסך למשך זמן רב מאוד, בסופו של דבר, כאשר דף נטען לא לפתוח את כל הדפים. מה קרה זה היה אישור עבודה עד לפני מספר ימים, איך אני יכול לתקן את זה? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
1. האם אתה יכול לראות כל דפי אינטרנט בכלל? 2. איך את הגישה לאינטרנט? באמצעות הרכזת או באמצעות כבל USB במודם?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| [quote = Mike0001; 105116] אתה יכול לספק את המידע הבא? 1. האם אתה יכול לראות כל דפי אינטרנט בכלל? 2. איך את הגישה לאינטרנט? באמצעות הרכזת או באמצעות כבל USB במודם? [/ Quote רק כמה דפים באינטרנט לפתוח לאחר הרבה לחכות ואני גישה לאינטרנט באמצעות מודם. את intenet פועל לי עכשיו מקוון דרך הנייד שלי. |
|
| |||
| |||
| זה פשוט נשמע כמו חיבור איטי. לעשות בדיקת מהירות ב thinkbroadband.com ולספר לנו מה אתה מקבל. אז אני חוזר כל כמה שעות.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| תודה על הקריאה ..... הייתי צריך לאתחל מחדש עדיין שוב היה אומר לי הודעה theres חמור שגיאת מערכת. שום דבר לא היה happenind ... .... לא דפי אינטרנט כלשהו. לעת עתה את אישור לאחר reformatt ... עם זאת, אני יושב על קצה הכיסא שלי thats Wil משהו להשתבש שוב. מאפשר לראות! לעת עתה הכל טוב. תודה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Server Error in '/' Application. | 961 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | 26 אוקטובר 2009 11:03 |
| שולחן עבודה מרוחק 'ב, אך אינו מוצא. | Computerstu | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 17 יולי 2009 14:54 |
| DNS שגיאה - השרת לא נמצא | cousinjack | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 5 | -17 דצמבר 2008 14:10 |
| עושה את שולחן העבודה של השרת? | tomthedrummer1992 | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 18 יולי 2008 16:08 |
| לא ניתן למצוא את המסמכים שלי אחרי הדיסק קרא שגיאה | stinger107 | כוננים & נשלפת | 14 | 11th פברואר 2008 10:59 |
| שרשרת כלים | |
| |