mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Desktop Po formato - Nepavyko rasti serverio klaida ar DNS

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 10, 2009, 11:33
Narys

Default Desktop Po formato - Nepavyko rasti serverio klaida ar DNS

Kas atsitiko su darbalaukio, aš neseniai vėl fomatted it .. du kartus iš tikrųjų, tačiau jos labai lėtai. Aš ką tik bandė jį naudoti ir puslapyje rodoma žinutė:
Nepavyko rasti serverio klaida ar DNS
Internet Explorer

Smėlis laikmatis lieka ekrane, kad labai ilgai ir galiausiai, kai puslapis yra įkeltas ne visus puslapius, atidaryti. Kas nutiko jis dirbo ok iki kelių dienų senumo? Kaip galėčiau ištaisyti šią?
Old Kovas 11, 2009, 08:18
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Tinkerbell View Post
Kas atsitiko su darbalaukio, aš neseniai vėl fomatted it .. du kartus iš tikrųjų, tačiau jos labai lėtai. Aš ką tik bandė jį naudoti ir puslapyje rodoma žinutė:
Nepavyko rasti serverio klaida ar DNS
Internet Explorer

Smėlis laikmatis lieka ekrane, kad labai ilgai ir galiausiai, kai puslapis yra įkeltas ne visus puslapius, atidaryti. Kas nutiko jis dirbo ok iki kelių dienų senumo? Kaip galėčiau ištaisyti šią?
Ar galite suteikti tokia informacija?

1. Can you see bet koks Interneto puslapių visais?
2. Kaip jums prieigą prie interneto? Via Stebulės arba per USB modemas?

Old Kovas 12, 2009, 04:54
Narys

[quote = Mike0001; 105.116] Ar galite suteikti tokia informacija?

1. Can you see bet koks Interneto puslapių visais?
2. Kaip jums prieigą prie interneto? Via Stebulės arba per USB modemas? [/ Quote

Tik kai kurie interneto puslapių atidaryti po ilgai laukti, ir aš prie interneto per modemą. Intenet dirba kaip aš online dabar per savo laptopa.
Old Kovas 13, 2009, 05:47
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Tinkerbell View Post
interneto per modemą. Intenet dirba kaip aš online dabar per savo laptopa.
Tai tik atrodo lėtas ryšys. Ar greičio bandymo metu thinkbroadband.com ir papasakokite, ką gaunate. Tada kartokite kas kelias valandas.

Old Kovas 19, 2009, 03:08
Narys

Thanks for reading ..... aš performatuoti dar kartą buvo pranešimą papasakojai Theres Fatal System Error. Nieko happenind ... ne .... ne kokia puslapius internete. Jo ok dabar po reformatt ... Tačiau aš sėdi ant savo kėdės thats kažkas wil go wrong vėl kraštas. Lets see! Dabar viskas yra gerai. Ačiū.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Server Error in '/' Application. 961 Naršyklėms & FTP Klientai 0 26 spalis 2009 11:03
Remote Desktop, bet negaliu rasti. Computerstu Windows "operacinės sistemos 2 17 liepa 2009 14:54
DNS Error - Server negali būti nustatyta cousinjack Naršyklėms & FTP Klientai 5 17 gruodis 2008 14:10
Padaryti mano darbastalio serverį? tomthedrummer1992 Networking, Modems & VoIP 3 18 liepa 2008 16:08
Nepavyko rasti "Mano dokumentai" po disko skaitymo klaida stinger107 Drives & Removable Media 14 11 vasaris 2008 10:59
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.