![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kas notika ar galddatoru, es nesen atkal fomatted tā .. divreiz patiesībā, bet tā ir ļoti lēna. Es tikai mēģināja to izmantot un lapā tiek parādīts ziņojums: Nevaru atrast serverim vai DNS Error Internet Explorer Smiltis taimeris paliek ekrāns ļoti ilgu laiku un beidzot, kad lapa tiek ielādēta ne visas lapas open. Kas ir noticis tā strādāja ok līdz pirms dažām dienām? Kā es varu labot šo? |
|
| |||
| |||
| Quote:
1. Vai jūs varat redzēt ik Interneta lapas vispār? 2. Kā jums piekļuvi internetam? Caur rumbu vai ar USB modemu?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| [quote = Mike0001; 105.116] Vai jūs sniedzat šādu informāciju? 1. Vai jūs varat redzēt ik Interneta lapas vispār? 2. Kā jums piekļuvi internetam? Caur rumbu vai ar USB modemu? [/ Quote Tikai uz interneta atvērt dažas lapas pēc tam ilgi jāgaida, un es esmu piekļūst internetam, izmantojot modemu. Intenet strādā, kā es esmu tiešsaistē šobrīd ar savu portatīvo datoru. |
|
| |||
| |||
| Tas tikai izklausās lēns savienojums. Vai ātruma testu thinkbroadband.com un pastāstiet mums, ko Jūs saņemsiet. Tad atkārtot ik pēc dažām stundām.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Thanks for reading ..... man bija pārformatēt atkal bija ziņa man saki theres letālu sistēmas kļūda. Nekas netika happenind ... nav interneta .... ne lapas whatsoever. Tā ok tagad pēc reformatt ... tomēr es esmu sēž malā mana krēsla thats kaut wil noiet greizi vēlreiz. Ļauj redzēt! Tagad viss ir labi. Pateicība. |
![]() |
|
| Bookmarks |