![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Čo sa stalo na plochu, som nedávno znovu fomatted ho .. dvakrát v skutočnosti, ale veľmi pomalá. Len som sa snažil používať a stránky zobrazuje správa:
Nemožno nájsť server alebo DNS Chyba Internet Explorer Piesok časovač zostáva na obrazovke po veľmi dlhú dobu, a nakoniec, keď sa stránka načíta všetky otvorené stránky. Čo sa stalo, že pracuje v poriadku až pred pár dňami? Ako môžem opraviť to? |
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
1. Vidíte nejaký internetovej stránke na všetkých? 2. Ako sa Vám prístup k internetu? Cez rozbočovač USB alebo cez modem?
|
|||
|
|||
|
[quote = Mike0001; 105116] Môžete mi poskytnúť tieto informácie?
1. Vidíte nejaký internetovej stránke na všetkých? 2. Ako sa Vám prístup k internetu? Cez rozbočovač USB alebo cez modem? [/ Quote Iba niektoré stránky na internete otvoriť po dlhej počkať a som prístup k internetu cez modem. Na intenet pracuje, jak jsem tu hned cez môj notebook. |
|
|
|||
|
|||
|
To jednoducho znie ako pomalé pripojenie. Do rýchlosti test na thinkbroadband.com a povedzte nám, čo máte. Potom opakujte každých pár hodín.
|
|||
|
|||
|
Vďaka za čítanie ..... som musel preformátovať ešte tam bola správa hovorí mi Theres fatálna chyba systému. Nič nebolo happenind ... no .... internetových stránkach vôbec nie. Jeho ok teraz po reformatt ... ale já jsem sedia na okraji stoličky môjho to je niečo pokazí wil znova. Umožňuje vidieť! Teraz je všetko dobre. Vďaka.
|