мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Десктоп Након Реформаттинг - се не може пронаћи или ДНС сервер Грешка

Reply

Тхреад Тоолс
Old 10. март 2009, 11:33
Мембер Гроуп

Шта се догодило на радној површини, недавно сам га поново фоматтед .. двапут у ствари, али је јако споро. ЈА праведан суђен га користити и странице приказује поруку:
Не може пронаћи или ДНС сервер Грешка
Интернет Експлорер

Песак времена остаје на екрану за јако дуго времена и на крају, када се страница учита не отварати све странице. Шта се догодило да је радно ок до пре неколико дана? Како могу исправити овај?
Old 11. март 2009, 08:18
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы тинкербелл View Post
Шта се догодило на радној површини, недавно сам га поново фоматтед .. двапут у ствари, али је јако споро. ЈА праведан суђен га користити и странице приказује поруку:
Не може пронаћи или ДНС сервер Грешка
Интернет Експлорер

Песак времена остаје на екрану за јако дуго времена и на крају, када се страница учита не отварати све странице. Шта се догодило да је радно ок до пре неколико дана? Како могу исправити овај?
Можете ли ми дати следеће информације?

1. Могу ли видјети сваки на свим сајтовима?
2. Како Вам се приступ интернету? Путем вори или преко УСБ модем?

Old 12. март 2009, 04:54
Мембер Гроуп

[куоте = Мике0001; 105116] Можете ли ми дати следеће информације?

1. Могу ли видјети сваки на свим сајтовима?
2. Како Вам се приступ интернету? Путем вори или преко УСБ модем? [/ Куоте

Само неке странице на интернету отворити након дуго чекати, а ја сам приступ интернету преко модема. Тхе интенет ради као што сам ја управо сада онлине преко мој лаптоп.
Old 13. март 2009, 05:47
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы тинкербелл View Post
Интернет путем модема. Тхе интенет ради као што сам ја управо сада онлине преко мој лаптоп.
То само звучи као споре везе. Направите тест на брзину тхинкброадбанд.цом и јавите нам што добијете. Онда поновите сваких неколико сати.

Old 19. март 2009, 03:08
Мембер Гроуп

Тханкс фор реадинг ..... морао сам реформатизовати опет није било поруку теллинг ме Тхереса фаталан системска грешка. Ништа није хаппенинд ... но .... нема интернет странице што год. Његова ок, за сада, након реформатт ... ипак сам ја сједио на ивици столице мога нешто тај ће отићи криво опет. Омогућава да видите! За сада је све добро. Хвала.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц