![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Шта се догодило на радној површини, недавно сам га поново фоматтед .. двапут у ствари, али је јако споро. ЈА праведан суђен га користити и странице приказује поруку: Не може пронаћи или ДНС сервер Грешка Интернет Експлорер Песак времена остаје на екрану за јако дуго времена и на крају, када се страница учита не отварати све странице. Шта се догодило да је радно ок до пре неколико дана? Како могу исправити овај? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
1. Могу ли видјети сваки на свим сајтовима? 2. Како Вам се приступ интернету? Путем вори или преко УСБ модем?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| [куоте = Мике0001; 105116] Можете ли ми дати следеће информације? 1. Могу ли видјети сваки на свим сајтовима? 2. Како Вам се приступ интернету? Путем вори или преко УСБ модем? [/ Куоте Само неке странице на интернету отворити након дуго чекати, а ја сам приступ интернету преко модема. Тхе интенет ради као што сам ја управо сада онлине преко мој лаптоп. |
|
| |||
| |||
| То само звучи као споре везе. Направите тест на брзину тхинкброадбанд.цом и јавите нам што добијете. Онда поновите сваких неколико сати.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Тханкс фор реадинг ..... морао сам реформатизовати опет није било поруку теллинг ме Тхереса фаталан системска грешка. Ништа није хаппенинд ... но .... нема интернет странице што год. Његова ок, за сада, након реформатт ... ипак сам ја сједио на ивици столице мога нешто тај ће отићи криво опет. Омогућава да видите! За сада је све добро. Хвала. |