![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Whats masaüstü oldu, ben son iki kez .. aslında, ancak çok yavaş bir fomatted yeniden. Ben sadece ve kullanmak için bir sayfa mesajı görüntüler çalıştı: Sunucu ya da DNS Hata bulamadınız Internet Explorer Kum zamanlayıcı ekranda çok uzun bir süre ve sonunda bir sayfa tüm sayfaları açılamıyor yüklenir kalır. Ne bir kaç gün önce kadar iyi çalışıyordu oldu? Bunu nasıl doğru olabilir? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
1. Görebilir miyim herhangi biri İnternet sayfalarını hiç? 2. Nasıl internete erişebilirim? Ile bir hub veya USB modemi üzerinden?
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| [quote = Mike0001; 105116] aşağıdaki bilgileri miyim? 1. Görebilir miyim herhangi biri İnternet sayfalarını hiç? 2. Nasıl internete erişebilirim? Ile bir hub veya USB modemi üzerinden [/ quote Uzun süre beklemek sonra internet açık Sadece bazı sayfaları ve modem üzerinden internet erişiminin duyuyorum. Benim laptop ile olarak ben şu anda çevrimiçi The Intenet çalışıyor. |
|
| |||
| |||
| Bu sadece bir yavaş bağlantı gibi geliyor. Ne bize anlatmak ve thinkbroadband.com bir hız testi yapın. Sonra birkaç saat tekrarlayın.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Okuma için teşekkürler ..... ben yeniden biçimlendirmek için yine bir mesaj bana aklımıza geldi ölümcül bir sistem hatası Theres. Hiçbir şey happenind oldu ... sayfaları hiçbir şey yok .... internet. Reformatt sonra şimdilik Its ok ... Ancak benim sandalye şu şey yanlış wil tekrar bir kenar üzerinde oturan duyuyorum. Görmenizi sağlar! Şimdilik tüm well. Teşekkürler. |
![]() |
|
| Bookmarks |