менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Шпалери на робочий після переформатування - не вдається знайти сервер або помилка DNS

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 березня 2009, 11:33
Член групи

Default Шпалери на робочий після переформатування - не вдається знайти сервер або помилка DNS

Whats відбулося на робочому столі, я недавно знову fomatted .. це насправді в два рази, але дуже повільно. Я просто спробував використовувати його і сторінка відображається повідомлення:
Не вдається знайти сервер або помилка DNS
Internet Explorer

Пісочні залишається на екрані протягом дуже довгого часу і в остаточному підсумку, коли сторінка завантажується не всі сторінки відкриті. Те, що сталося воно працює ОК до декілька днів тому? Як я можу це виправити?
Old 11 2009 березень, 08:18
Донор групи

Default Шпалери на робочий після переформатування - не вдається знайти сервер або помилка DNS

Цитата:
Спочатку Написав Tinkerbell View Post
Whats відбулося на робочому столі, я недавно знову fomatted .. це насправді в два рази, але дуже повільно. Я просто спробував використовувати його і сторінка відображається повідомлення:
Не вдається знайти сервер або помилка DNS
Internet Explorer

Пісочні залишається на екрані протягом дуже довгого часу і в остаточному підсумку, коли сторінка завантажується не всі сторінки відкриті. Те, що сталося воно працює ОК до декілька днів тому? Як я можу це виправити?
Чи можете ви надати наступну інформацію?

1. Бачиш будь-який Інтернет-сторінок на всіх?
2. Як отримати доступ в Інтернет? Через концентратор або через модем USB?

Old 12 2009 березень, 04:54
Член групи

[цитата = Mike0001; 105116] Чи можете ви надати наступну інформацію?

1. Бачиш будь-який Інтернет-сторінок на всіх?
2. Як отримати доступ в Інтернет? Через концентратор або через модем USB? [/ Цитатою

Лише деякі сторінки в Інтернеті відкрита після довгого очікування, і я з доступом до Інтернету через модем. Интенет працює так, як я зараз на зв'язку за допомогою мого ноутбука.
Old 13 2009 березень, 05:47
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Tinkerbell View Post
Доступ до інтернету через модем. Интенет працює так, як я зараз на зв'язку за допомогою мого ноутбука.
Це просто схоже на повільне з'єднання. Виконайте тест на швидкість thinkbroadband.com і розкажіть нам, що ви отримуєте. Потім повторіть кожні кілька годин.

Old 19 2009 березня, 03:08
Член групи

Спасибі за читання ..... мені довелося ще раз переформатувати було повідомлення про те, мені Theres фатальна помилка системи. Було happenind Нічого ... немає Інтернету .... Немає взагалі. Її ОК зараз після reformatt ... Однак я, сидячи на краю стільця Thats Віль щось піти не так знову. Дозволяє бачити! Зараз все добре. Спасибо.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Помилка сервера в '/' Application. 961 Веб-браузери & FTP-клієнти 0 26 жовтня 2009 11:03
Віддалений робочий стіл на, але не можуть знайти. Computerstu Операційні системи Windows 2 17 липня 2009 14:54
Помилка DNS - сервера не може бути знайдений cousinjack Веб-браузери & FTP-клієнти 5 17 грудня 2008 14:10
Створення мого робочого сервера? tomthedrummer1992 Мережа, Модеми & VoIP 3 18 липня 2008 16:08
Не можу знайти свої документи після читання диска помилка stinger107 Знімні накопичувачі І ЗМІ 14 11 лютого 2008 10:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.