![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Whats відбулося на робочому столі, я недавно знову fomatted .. це насправді в два рази, але дуже повільно. Я просто спробував використовувати його і сторінка відображається повідомлення: Не вдається знайти сервер або помилка DNS Internet Explorer Пісочні залишається на екрані протягом дуже довгого часу і в остаточному підсумку, коли сторінка завантажується не всі сторінки відкриті. Те, що сталося воно працює ОК до декілька днів тому? Як я можу це виправити? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
1. Бачиш будь-який Інтернет-сторінок на всіх? 2. Як отримати доступ в Інтернет? Через концентратор або через модем USB?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| [цитата = Mike0001; 105116] Чи можете ви надати наступну інформацію? 1. Бачиш будь-який Інтернет-сторінок на всіх? 2. Як отримати доступ в Інтернет? Через концентратор або через модем USB? [/ Цитатою Лише деякі сторінки в Інтернеті відкрита після довгого очікування, і я з доступом до Інтернету через модем. Интенет працює так, як я зараз на зв'язку за допомогою мого ноутбука. |
|
| |||
| |||
| Це просто схоже на повільне з'єднання. Виконайте тест на швидкість thinkbroadband.com і розкажіть нам, що ви отримуєте. Потім повторіть кожні кілька годин.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Спасибі за читання ..... мені довелося ще раз переформатувати було повідомлення про те, мені Theres фатальна помилка системи. Було happenind Нічого ... немає Інтернету .... Немає взагалі. Її ОК зараз після reformatt ... Однак я, сидячи на краю стільця Thats Віль щось піти не так знову. Дозволяє бачити! Зараз все добре. Спасибо. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Помилка сервера в '/' Application. | 961 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 26 жовтня 2009 11:03 |
| Віддалений робочий стіл на, але не можуть знайти. | Computerstu | Операційні системи Windows | 2 | 17 липня 2009 14:54 |
| Помилка DNS - сервера не може бути знайдений | cousinjack | Веб-браузери & FTP-клієнти | 5 | 17 грудня 2008 14:10 |
| Створення мого робочого сервера? | tomthedrummer1992 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 18 липня 2008 16:08 |
| Не можу знайти свої документи після читання диска помилка | stinger107 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 14 | 11 лютого 2008 10:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |