![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Jelenleg 200 kliens gépek hálózati környezetben. Minden hirtelen senki sem, hogy az IP címeket. Nem tudtam megtalálni az okát. Megnéztem a DHCP szerver, naplók és esemény nézőt. Minden szép az a szerver, de még az ügyfelek nem tudnak ip. Én ezt az elküldés után a konfigurálásakor statikus ip az én gépen. Kérjük, javasoljuk, hogy megszabadulni ez. Üdvözlettel, |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ha az Egyéni My IP hálózati nyomtató | ryannathans | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 9 | Október 5, 2009 00:43 |
| Milyen FTP ügyfél használ? - Ingyenes vagy fizetős | Cavalier | Web böngésző és FTP Clients | 12 | 4. március 2009 18:11 |
| Windows Business Server for 60 Clients | sárkány | Általános fémáru Chat | 8 | 22. február 2009 12:53 |
| Nem lehet elindítani a DHCP kliens | sophus | A Windows operációs rendszerek | 4 | 12. január 2008 18:01 |
| Segítség a DHCP | Sammy K | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 22. október 2007 03:57 |
| Téma eszközök | |
| |