menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

DHCP Server nemohol prideliť ip na klientov

Reply

Thread Tools
Old 9. júna 2009, 00:23
Nový člen skupiny

Default DHCP Server nemohol prideliť ip na klientov

Nazdar,
Existuje 200 klientske počítače v našej sieti prostredia. Všetky náhleho nikto je získanie IP adresy. Nebol som schopný nájsť základné príčiny.
Overil som si, že je DHCP server, logami a Zobrazovač udalostí. Všetko pokuty na serveri, ale stále sú klienti nezaznamenávajú ip.
Já pošli na vás po tejto konfigurácii statickú ip na mojom stroji.
Prosím, naznačujú, ako sa zbaviť tohto.

Pozdravy,
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Priraďte Vlastná IP sieti tlačiarne ryannathans Siete, Modemy & VoIP 9 5.října 2009 00:43
Čo FTP klientov používate? - Zadarmo alebo s platbou Cavalier Webových prehliadačov & FTP Klienti 12 4. marec 2009 18:11
Windows Server pre 60 klientov drak Všeobecné Hardware Chat 8 22. februára 2009 12:53
Nemožno spustiť DHCP klient sophus Operačné systémy Windows 4 12. januára 2008 18:01
Pomoc s DHCP Sammy K Siete, Modemy & VoIP 2 22. októbra 2007 03:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.