menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

DirectX Instalace pomoci

Reply

Thread Nástroje
Old 20. června 2009, 06:44
Nový člen skupiny

Default DirectX Instalace pomoci

Nazdar,

Potřebuji pomoc při instalaci DirectX 9. Já používám Windows XP Professional Originální software. Mám DirectX stažené z webových stránek společnosti Microsoft. Když jsem se pokusil nainstalovat, zobrazí se zpráva a to zpráva "Instalační soubor potřebný pro instalaci nelze věřit. Prosím ověřte Kryptografické služby jsou povoleny a instalační soubor je platný certifikát."

Thanks & S
Saji
Old 20. června 2009, 08:05
Člen Skupina

Default DirectX Instalace pomoci

Hrome, vzpomínám si tuto chybu, možná jeden z nejvíce obtěžující věky. A opravdu obtížné stanovit.
V podstatě tento problém pramení z přidané když MS kryptografickými zabezpečení podpisů jejich software. Část DirectX runtime data z období před tímto tedy nemá podpisu, a tak se nepodaří nainstalovat.

Doporučuji vám podívat se na toto MS Knowledgebase článek a postupujte podle návodu zde. Zpráva zpět, pokud nemá práci.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.