manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

DirectX Ugradnja pomoć

Reply

Thread Tools
Old 20. lipnja 2009, 06:44
Novi član grupe

Bok,

Treba mi pomoć u instalaciji DirectX 9. Ja sam koristeći Windows XP Professional Genuine softvera. Preuzeo sam datoteku iz Microsoft DirectX website. Kada sam pokušao instalirati, pojavljuje se poruka i ona kaže "A kabinet potrebne datoteke za instalaciju ne može biti pouzdana. Provjerite Cryptographic Services su uključeni i kabinet datoteka potvrda vrijedi."

Hvala i pozdrav
Saji
Old 20. lipnja 2009, 08:05
Member Group

Vraga, ja sjećam ovo pogreška, možda jednom od najatraktivnijih dosadnih ikad. I zaista teško popraviti.
Uglavnom, problem proizlazi iz MS kada dodano kriptografske potpise na njihovu sigurnost softvera. Dio je DirectX Runtime datira od prije, zato nema potpisa i tako se ne uspije instalirati.

Predlažem vam pogledajte ovaj MS Knowledgebase članak i slijedite korake u tamo. Report natrag ako ništa raditi.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.