![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Segítsen a DirectX 9 telepítése. Én Windows XP Professional Genuine szoftver. Nekem van letöltött DirectX a Microsoft weboldalán. Amikor megpróbáltam telepíteni, egy üzenet jelenik meg, és azt mondja, "A kabinet fájl szükséges a telepítéshez nem lehet megbízni. Kérjük, ellenőrizze a Kriptográfiai szolgáltatások engedélyezve van, és a kabinet fájl tanúsítvány érvényes." Thanks & Regards Saji |
|
| |||
| |||
| Istenem, emlékszem, ez a hiba, az egyik leginkább zavaró valaha. És tényleg nehéz meghatározni. Alapvetően a probléma abból származik, amikor a tagállamok hozzáadott kriptográfiai biztonságot aláírást a szoftvert. Része a DirectX runtime időpontok előtt ezt, ezért nem is egy aláírást, és így nem sikerül a telepítés. Azt javasoljuk, hogy vessen egy pillantást ez MS Knowledgebase cikket, és kövesse a lépéseket ott. Jelentést, ha egyik sem működik. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| DirectX 10,1 kiadása, azt hiszem! | iszap | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 8. április 2009 15:05 |
| Legalacsonyabb a DirectX 10 lehetséges? | penguin92 | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 18. január 2008 10:33 |
| Mo / bo CPU telepítés | marsay001 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 13. január 2008 14:39 |
| HELP! Problémák a DirectX / Radeon kártya telepítése | Lunatyck | Multimédia és kodekek | 1 | 1. január 2008 00:45 |
| DirectX 10,1 GPU nem igényel. De! | SocialWarfare | Általános fémáru Chat | 1 | 20. augusztus 2007 03:08 |
| Téma eszközök | |
| |