mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

DirectX Installation Help

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 20, 2009, 06:44
Naujas Narys

Default DirectX Installation Help

Labas,

Man reikia pagalbos instaliuojant DirectX 9. Aš naudoju Windows XP Professional Originali programinė įranga. Turiu atsisiųsti DirectX iš Microsoft svetainės. Kai aš bandžiau įdiegti, pasirodys pranešimas, ir jis sako: "CAB failas būtina įrengti negalima pasitikėti. Įsitikinkite Kriptografiniai paslaugos yra aktyvuotas ir CAB failas pažymėjimas yra galiojantis."

Thanks & Regards
Saji
Old Birželis 20, 2009, 08:05
Narys

Default DirectX Installation Help

Velnias, atsimenu šį klaidos labiausiai erzina kada vienas galbūt. Ir tikrai sunku nustatyti.
Iš esmės, ši problema atsiranda, kai valstybės narės pridėtinės šifravimo saugumą parašų savo programinę įrangą. Dalis DirectX runtime datas, nuo prieš tai, todėl neturi parašo ir taip nepavyksta įdiegti.

Siūlyčiau Pažvelgti šis VN Knowledgebase straipsnyje, ir laikytis ten veiksmus. Pranešti atgal, jei nė vienas darbas.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
DirectX 10.1 numeris, manau! Slime Graphics Cards & Monitoriai 3 8 balandis 2009 15:05
Mažiausia DirectX 10 galima? penguin92 Graphics Cards & Monitoriai 5 18 sausis 2008 10:33
MO / Bo CPU montavimas marsay001 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 13 sausis 2008 14:39
Help! Problemos su DirectX / Diegimas Radeon kortelė Lunatyck Multimedia & Codecs 1 1 sausis 2008 00:45
DirectX 10.1 nereikalauja naujų GPU. Bet! SocialWarfare General Hardware Chat 1 Rugpjūtis 20, 2007 03:08
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.