![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Man reikia pagalbos instaliuojant DirectX 9. Aš naudoju Windows XP Professional Originali programinė įranga. Turiu atsisiųsti DirectX iš Microsoft svetainės. Kai aš bandžiau įdiegti, pasirodys pranešimas, ir jis sako: "CAB failas būtina įrengti negalima pasitikėti. Įsitikinkite Kriptografiniai paslaugos yra aktyvuotas ir CAB failas pažymėjimas yra galiojantis." Thanks & Regards Saji |
|
| |||
| |||
| Velnias, atsimenu šį klaidos labiausiai erzina kada vienas galbūt. Ir tikrai sunku nustatyti. Iš esmės, ši problema atsiranda, kai valstybės narės pridėtinės šifravimo saugumą parašų savo programinę įrangą. Dalis DirectX runtime datas, nuo prieš tai, todėl neturi parašo ir taip nepavyksta įdiegti. Siūlyčiau Pažvelgti šis VN Knowledgebase straipsnyje, ir laikytis ten veiksmus. Pranešti atgal, jei nė vienas darbas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| DirectX 10.1 numeris, manau! | Slime | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 8 balandis 2009 15:05 |
| Mažiausia DirectX 10 galima? | penguin92 | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 18 sausis 2008 10:33 |
| MO / Bo CPU montavimas | marsay001 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 13 sausis 2008 14:39 |
| Help! Problemos su DirectX / Diegimas Radeon kortelė | Lunatyck | Multimedia & Codecs | 1 | 1 sausis 2008 00:45 |
| DirectX 10.1 nereikalauja naujų GPU. Bet! | SocialWarfare | General Hardware Chat | 1 | Rugpjūtis 20, 2007 03:08 |
| Temos įrankiai | |
| |